magdasnews.gr
News

Έτσι έστησε την παγίδα ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στον παιδόφιλο απο την Πάτρα

ΚΟΨΙΑΛΗΣ

Ο γνωστός influencer, Αλέξανδρος Κοψιάλης, ανέβασε στο κανάλι του στο YouTube ένα σοκαριστικό βίντεο όπου βοήθησε την αστυνομία να συλλάβει έναν παιδόφιλο.

Ο 43χρονος ετοιμαζόταν να συναντήσει ένα 13χρονο κορίτσι στον Πειραιά.

Ο πατέρας της μικρής και φίλος του Αλέξανδρου Κοψιάλη ενημερώθηκε από την κόρη του για τον παιδόφιλο και τα μηνύματά του. Σε συνεννόηση με τις αρχές, του έστησαν παγίδα για να τον συλλάβουν.

Ο παιδόφιλος ταξίδεψε από την Πάτρα στον Πειραιά με σκοπό να συναντήσει ερωτικά το 13χρονο κορίτσι και συνελήφθη στο σπίτι όπου θα γινόταν η συνάντηση

Κοψιάλης: Tο βίντεο έγινε για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά

«Ο πραγματικός σκοπός που ανέβηκε το βίντεο είναι για να αποφύγουμε στο μέλλον αντίστοιχα περιστατικά. Θα αποθρασυνθεί ενας παιδόφιλος, θα το σκεφτεί δεύτερη και τρίτη φορά. Αυτό που θέλω να πω στους γονείς είναι να κοιτάνε να είναι πολύ κοντά στα παιδιά τους, γιατί υπάρχουν περιστατικά που τα παιδιά ντρέπονται να μιλήσουν στους γονείς τους», δήλωσε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης στην εκπομπή Happy Day.

«Πρόκειται για την κόρη πολύ φίλου μου, την οποία ξέρω από μωρό, ημερών. Όταν σκούριναν τα πράγματα, μιλήσαμε και με την αστυνομία. Έτσι στήσαμε όλο αυτό που στήθηκε και ήταν για την αφύπνιση του κόσμου», τόνισε.

«Η προσέγγιση έγινε από γυναικείο προφίλ κατευθείαν, του ήταν πιθανότατα πιο εύκολο. Το ευτύχημα ήταν ότι η μικρή το εμπιστεύτηκε απευθείας στον πατέρα της οπότε μπορούσαμε να έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης», συμπλήρωσε ο ίδιος.

«Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες»
Ο γνωστός influencer ευχαρίστησε την αστυνομία και πρόσθεσε: «Ξεκάθαρα ο ήρωας της υπόθεσης παραμένει το 13χρονο κορίτσι. Και θεωρώ ότι και από τον συγκεκριμένο, έχουν σωθεί αρκετά παιδάκια από αντίστοιχες άσχημες καταστάσεις».

«Για να προλάβω καταστάσεις να πω ότι σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να βγει ο κόσμος και να στήνει ενέδρες, γιατί δεν ξέρει με τι άνθρωπο θα έχει να κάνει», είπε τέλος.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιώργος Τσίπρας: Από την τηλεόραση έμαθα για την κομματική πειθαρχία για τα ομόφυλα ζευγάρια

News Room

Ανακοίνωση του ΙΣΑ: Νέα προσπάθεια εξαπάτησης γιατρών για δήθεν πληρωμές από Ταμεία

News Room G

Ρόζα Βρεττού, Κώστας Χρυσόγονος, Ηλίας Κικίλιας και Παναγιώτης Δημόπουλος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής

News Room G