magdasnews.gr
Showbiz

Συγκίνηση για τον Αντώνη Κανάκη: Πέθανε η αδερφή του Παραρά – Η τρομερή σύμπτωση

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΡΑΡΑΣ

Σε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο, ο Αντώνης Κανάκης εμφανίστηκε στην εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» χθες (6/2), μοιράζοντας μια λυπητερή είδηση με τους τηλεθεατές.

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε ότι έφυγε από τη ζωή η Βίκυ, αδελφή του Αντώνη Παραρά, που ήταν φίλος και συνεργάτης του στην εκπομπή «Cumfuzio». Ο Αντώνης Παραράς είχε φύγει από τη ζωή πριν από 27 χρόνια περίπου, σε μια παράξενη σύμπτωση με τον θάνατο της αδελφής του Βίκυ.

«Κυρίες και κύριοι, δεν έχω λόγια να περιγράψω τον πόνο που νιώθω αυτή τη στιγμή. Είναι ανείπωτα τα συναισθήματα που με πλημμυρίζουν», είπε συγκινημένος ο Αντώνης Κανάκης στην αρχή της εκπομπής.

«Δεν έχουμε δύναμη για περισσότερο πένθος. Τα τελευταία χρόνια, βιώνουμε συνεχώς την απώλεια και τη θλίψη. Έχετε τύχει κι εσείς ποτέ να νιώσετε έτσι;», συνέχισε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Χθες, ήταν η μέρα που είχαμε συζητήσει για τον φίλο μας, τον Αντώνη (Παραρά), που συμπλήρωσε 27 χρόνια από τον χαμό του, και σήμερα, λίγες ώρες πριν, μάθαμε για την απώλεια της Βίκυς, της αδελφής του Αντώνη Παραρά. Σχεδόν την ίδια μέρα», αποκάλυψε ο Αντώνης Κανάκης, εκφράζοντας τον πόνο και τη θλίψη του.

«Θέλω απλά να στείλω τα συλλυπητήριά μου, τη σκέψη μου και την αγάπη μου – όλων μας, γιατί αυτό είναι το θέμα που συζητούσαμε – στην οικογένειά τους… στη μητέρα τους, την Αριάδνη… Αριάδνη, είσαι μια από τις πιο δυνατές γυναίκες που έχω γνωρίσει, και θέλω να ξέρεις ότι είμαστε όλοι εδώ για εσάς», πρόσθεσε κλείνοντας ο Αντώνης Κανάκης.

Σχετικές αναρτήσεις

Πλήθος επωνύμων στο social event στο ιατρείο του πλαστικού χειρουργού Δρ. Δημήτρη Γκρίτζαλη

Newsroom

Yes I Do: Διάσημες Ελληνίδες φόρεσαν νυφικό και εντυπωσίασαν στην πασαρέλα

Newsroom

Το μαγικό «κλικ» με τις ιέρειες που έβγαλε ο Αλιάγας από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Newsroom