magdasnews.gr
News

Πυροβολισμός μυστήριο γυναίκας μέλους των «Lions» – Τι εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Πριν από δύο ημέρες, μια περίεργη υπόθεση ξεκίνησε να αποκαλύπτεται όταν μια γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρούς τραυματισμούς από πυροβολισμό στην κοιλιά.

Η Αστυνομία ενημερώθηκε από το νοσοκομείο και ξεκίνησε έρευνα για να διαπιστώσει τι συνέβη. Αποδείχθηκε ότι η τραυματίας είναι η σύζυγος ενός μέλους της οργάνωσης “Lions”, αλλά δεν ήταν σε θέση να καταθέσει.

Έκτοτε, έχουν διεξαχθεί αρκετές έρευνες σε σπίτια που φέρονται να συνδέονται με τη συμμορία, με στόχο τη συγκέντρωση στοιχείων που θα φωτίσουν την υπόθεση. Σύμφωνα με πηγές, όλα τα ενδεχόμενα εξετάζονται, συμπεριλαμβανομένης της απόπειρας αυτοκτονίας.

Να σημειωθεί ότι ο σύζυγος της γυναίκας φέρεται να συνδέεται με πυροβολισμούς που είχαν σημειωθεί στη Λένορμαν πριν από μερικές ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι μέλη της συμμορίας είχαν εμπλακεί στη δολοφονία ενός 39χρονου υδραυλικού στη Νέα Ιωνία. Είχαν επίσης απασχολήσει για διακίνηση ναρκωτικών και σωματεμπορία, κυρίως σε Σεπόλια και Γκάζι, ενώ είχαν δραστηριοποιηθεί και στη Ζάκυνθο.

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκρούσεις μεταξύ φοιτητών στο κέντρο της Αθήνας εν όψη του συλλαλητηρίου

News Room G

Στο Αυτόφωρο οι τρεις συλληφθέντες στα χθεσινά επεισόδια στη Θεσσαλονίκη

News Room G

Βίντεο σοκ: Πρώην υπουργός στο Καζακστάν σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο!

Newsroom