magdasnews.gr
Ζωή

Τέσσερα χρόνια δράσεις «Δίπλα στη Γυναίκα» – Μελέτη, Τσιμτσιλή, Καραβερβέρη πήγαν στο Spring Charity Party

Ιδιαίτερα εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή στο Spring Charity Party «Δίπλα στη Γυναίκα», του Συλλόγου Φίλων της Πανεπιστημιακής Μαιευτικής/ Γυναικολογικής Κλινικής Αρεταιείου Νοσοκομείου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χθες στο βραβευμένο εστιατόριο DELTA, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα σταρ, Σάκη Ρουβά.

Η μαζική παρουσία και στήριξη στο Σύλλογο αποδεικνύει την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας γύρω από τα θέματα που σχετίζονται με την υγεία και την γυναίκα ειδικότερα.

Θοδωρής Μαροσούλης Ελεονώρα Μελέτη
Θοδωρής Μαροσούλης Ελεονώρα Μελέτη
Ιωάννα Σρόιτερ
Ιωάννα Σρόιτερ
Αγνή Μαρμαρίδη Σοφία Ζαχαράκη Χριστίνα Ασημακοπούλου
Αγνή Μαρμαρίδη Σοφία Ζαχαράκη Χριστίνα Ασημακοπούλου
Σάκης Ρουβάς
Σάκης Ρουβάς
Ελεονώρα Μελέτη
Ελεονώρα Μελέτη
Χριστίνα Ασημακοπούλου Σταματίνα Τσιμτσιλή
Χριστίνα Ασημακοπούλου Σταματίνα Τσιμτσιλή
Χριστίνα Ασημακοπούλου Πόπη Καλαιτζή Ζωή Ράπτη
Χριστίνα Ασημακοπούλου Πόπη Καλαιτζή Ζωή Ράπτη
Μιλτιάδης Μητσιάς Πόπη Καλαιτζή Σίσσυ Παπαγεωργίου Όλγα Καραβερβέρη
Μιλτιάδης Μητσιάς Πόπη Καλαιτζή Σίσσυ Παπαγεωργίου Όλγα Καραβερβέρη

Όπως είπε, η πρόεδρος του Συλλόγου και Ιατρός, κ. Πόπη Καλαϊτζή, συγκινημένη ανέφερε πως «όταν αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε τον Σύλλογο θελήσαμε να στηρίξουμε αυτό το ιστορικό δημόσιο – πανεπιστημιακό νοσοκομείο και τους ανθρώπους του, που κάνουν πραγματικά εξαιρετική δουλειά – ως επιστήμονες και ως άνθρωποι. Θελήσαμε όμως να βρεθούμε δίπλα στις γυναίκες που έχουν ανάγκη με μια σειρά από δράσεις και πρωτοβουλίες. Για να συμβάλουμε στην προαγωγή της δημόσιας υγείας, μέσα από την ενημέρωση, την ευαισθητοποίηση, την πρόληψη αλλά και την υποστήριξη της γυναίκας σε όλα τα στάδια της ηλικίας της».

Από το 2022, ο Σύλλογος έχει δημιουργήσει το πρώτο πρόγραμμα υποστηρικτικής ιατρική για γυναίκες με καρκίνο στην Ελλάδα και ένα ειδικά σχεδιασμένο Pampering Room. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που ξεκίνησε να σχεδιάζεται πριν από περίπου τρία χρόνια και υλοποιήθηκε δημιουργώντας ένα νέο μοντέλο ολιστικής υποστήριξης των ασθενών με καρκίνο.

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι και περήφανοι γι’ αυτό. Είναι μια σημαντική κληρονομιά για το Σύλλογο και μια παρακαταθήκη στήριξης των γυναικών ασθενών. Έχουμε ήδη κάνει αρκετά, αλλά φιλοδοξούμε και σχεδιάζουμε να κάνουμε ακόμα περισσότερα με τη δική σας βοήθεια. Γι’ αυτό θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για τη στήριξή σας», τόνισε ο κ. Καλαϊτζή.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, βραβεύτηκαν για την πολύτιμη βοήθεια και στήριξή τους στο Σύλλογο ο Πρύτανης του ΕΚΠΑ, Καθηγητής Καρδιολογίας κ. Γεράσιμος Σιάσος, ο Πρόεδρος της Ιατρικής Σχολής, Καθηγητής Χειρουργικής κ. Νικόλαος Αρκαδόπουλος και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας, κ. Σοφία Ζαχαράκη.

Φωτογραφίες Papadakis Press

Σχετικές αναρτήσεις

Το Kourn Party επιστρέφει τον Μάρτιο και πραγματικά δεν είστε έτοιμοι για αυτό!

News Room G

Γιατί λέμε ψέματα την Πρωταπριλιά

Newsroom

Η απίθανη ιστορία της 46χρονης Έφης που εμπνέει: Πώς αποφάσισε να χτίσει τη ζωή της στη Γαύδο, το νοτιότερο άκρο της Ευρώπης 

Newsroom