magdasnews.gr
News

Τον κυνήγησαν και προσπάθησε να κρυφτεί ο Μπάμπης – τον πυροβόλησαν με φυσίγγια για αγριογούρουνο

Ο θάνατος του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι, τη σορό του οποίου βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή, αποκαλύπτεται ότι προήλθε από πυροβολισμούς με καραμπίνα. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, φαίνεται ότι πριν από τη δολοφονία υπήρξε κυνηγητό, καθώς ο νεαρός επιχείρησε να κρυφτεί. Ο δράστης, πιθανότατα χρησιμοποιώντας φυσίγγια για αγριογούρουνα, πυροβόλησε από ψηλά προς τα κάτω.

Η αδελφή του 31χρονου, Χριστίνα, που κλήθηκε να αναγνωρίσει τη σορό, δήλωσε συγκλονισμένη ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ την τραγική εικόνα που είδε. Οι έρευνες στο σημείο συνεχίζονται με στόχο τον εντοπισμό του όπλου που χρησιμοποίησε ο Μπάμπης, καθώς και άλλων στοιχείων.

Στην Πάτρα θα διεξαχθεί η νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο θάνατος προήλθε από τους πυροβολισμούς ή από πνιγμό μετά από αυτούς. Επιπλέον, συνεχίζονται οι έρευνες για αποτυπώματα και DNA στο σημείο εντοπισμού της σορούς, προκειμένου να ανακαλυφθούν νέα στοιχεία για την ταυτότητα των δραστών. Η περιοχή παραμένει αποκλεισμένη από αστυνομικές δυνάμεις για τη διατήρηση της ακεραιότητάς της.

Σχετικές αναρτήσεις

H Δανία δωρίζει όλο το πυροβολικό της στην Ουκρανία

News Room G

Στέφανος Κασσελάκης προς Μητσοτάκη: «Γιατί διώξατε τους δύο στενότερους συνεργάτες σας μετά την επίσκεψη τους;»

News Room G

ΓΣΕΕ: Κατώτατος μισθός αναντίστοιχος των αναγκών των εργαζομένων

News Room G