magdasnews.gr
News

Τρεις συλλήψεις για λαθραία τσιγάρα σε τόπια υφάσματος – Έκρυβαν πάνω 300.000

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μέλη μιας εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, κατά τη διάρκεια επιχείρησης, κατηγορούμενα για την κρυφή μεγάλων ποσοτήτων λαθραίων τσιγάρων μέσα σε υφάσματα, τα οποία σκόπευαν να εξάγουν παράνομα στη Γαλλία, χρησιμοποιώντας πλαστά τιμολόγια.

Η αστυνομική επιχείρηση οδήγησε στη σύλληψη τριών ατόμων, ηλικίας 35, 56 και 62 ετών, που υποτίθεται ότι ανήκουν στην εν λόγω ομάδα. Κατά τη σύλληψη κατασχέθηκαν 306.770 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, με τους δασμούς που δεν καταβλήθηκαν να υπολογίζονται σε πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.

Η αποθήκη όπου εντοπίστηκαν τα λαθραία τσιγάρα βρίσκεται σε περιοχή του δήμου Ωραιοκάστρου. Οι συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στην 1η Ειδική Ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση και λαθρεμπορία.

Τα λαθραία τσιγάρα θα παραδοθούν στην τελωνειακή υπηρεσία για τον προσδιορισμό των φόρων και δασμών που δεν καταβλήθηκαν. Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, κατασχέθηκαν επίσης το φορτηγό, ένα όχημα τύπου κλαρκ, ένα παλετοφόρο, μία κάμερα ασφαλείας και ένα αυτοκίνητο.

Σχετικές αναρτήσεις

Άγρια δολοφονία 54χρονης στο Μεξικό: Αγνοούνταν και βρέθηκε νεκρή σε νεκροταφείο την Ημέρα της Γυναίκας!

Newsroom

Αυτή είναι η νέα σειρά του MEGA με υπογραφή Ανδρέα Γεωργίου

News Room G

Οι έρευνες στο Μεσολόγγι για την δολοφονία του Μπάμπη συνεχίζονται – το κινητό του 31χρονου και το κυνηγετικό όπλο.

News Room G