magdasnews.gr
Ζωή

Βίντεο: Γυναίκα πήγε τον νεκρό θείο της σε τράπεζα για να υπογράψει δάνειο!

Μπροστά σε ένα απίστευτο θέαμα βρέθηκαν υπάλληλοι σε τράπεζα στη Βραζιλία την Τρίτη 16 Απριλίου όταν σαν πελάτες πήγαν μια γυναίκα με έναν άνδρα σε αναπηρικό αμαξίδιο για να υπογράψουν δάνειο, με τον άνδρα να φαίνεται χλωμός ενώ στη συνέχεια διαπιστώθηκε πως ήταν… νεκρός!

Η αίτηση ήταν για δάνειο ήταν ύψους 17.000 βραζιλιάνικων ρεάλ (3.000 ευρώ) και όταν ήρθε η ώρα να υπογράψει ο άνδρας εκείνος δεν αντιδρούσε. «Θείε με ακούς; Πρέπει να υπογράψεις. Δεν μπορώ να υπογράψω για σένα» του έλεγε η γυναίκα, η οποία στη συνέχεια υποστήριξε ότι ήταν ανιψιά του άνδρα και το άτομο που τον φρόντιζε.

«Δεν πιστεύω ότι αυτό που κάνετε είναι νόμιμο. Δεν φαίνεται πολύ καλά ο κύριος. Είναι πολύ χλωμός» έλεγε ο υπάλληλος της τράπεζας, με την γυναίκα να απαντά «έτσι είναι πάντα» και απευθυνόμενη προς τον – νεκρό – άνδρα στο αμαξίδιο «αν δεν αισθάνεσαι καλά μπορώ να σε πάω στο νοσοκομείο. Θέλεις να πάμε πάλι στο ξενοδοχείο;».

Μάλιστα, η ίδια επέμενε και ζητούσε επίμονα από τον άνδρα να υπογράψει η γυναίκα ακούγεται να του φωνάζει στη συνέχεια «υπέγραψε εδώ και σταμάτα να με κουράζεις». Τελικά στο υποκατάστημα της τράπεζας κλήθηκαν διασώστες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι ο 68χρονος Πάουλο Ρομπέρτο Μπράγκα, όπως ήταν το όνομα του άνδρα, είχε καταλήξει λίγες ώρες νωρίτερα.

Η γυναίκα που ήταν μαζί του συνελήφθη ενώ ερευνάται αν έδρασε μόνη της.

Σχετικές αναρτήσεις

Επιφανείς Έλληνες του εξωτερικού στην παρουσίαση του βιβλίου «Πατριδογνωσία – 100 προσωπικότητες αναζητούν την ελληνικότητα» της δημοσιογράφου Άννας Γριμάνη

Newsroom

“Απρόβλεπτες Συναντήσεις”: Τέσσερις Υποψήφιοι Περιφερειάρχες συναντιούνται στον ΙΑΝΟ

News Room M

Με επιτυχία η κοπή πίτας του Όμιλου για την UNESCO Νοτίων Προαστίων

Newsroom