magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Βάζετε τη σερβιέτα λάθος όλη σας τη ζωή.. Δείτε ποιος είναι ο σωστός τρόπος για να το κάνετε!

Βήμα 1Αφαιρέστε τη σερβιέτα από τη συσκευασία και ξεδιπλώστε τη.Βήμα 2Καθίστε στην τουαλέτα και τραβήξτε το εσώρουχό σας κάτω ακριβώς πάνω από τα γόνατα.Βήμα 3Τώρα, αφαιρέστε την ταινία για να αποκαλύψετε την κόλλα στο πίσω μέρος των σερβιετών υγείας. Εάν χρησιμοποιείτε σερβιέτες με φτερά, θα πρέπει να υπάρχουν τρεις ταινίες: μια στο μεγάλο μέρος καικάθε μια σε κάθε φτερό.Δες πως να χάσεις 10 Κιλά Μέχρι το Πάσχα ΤΩΡΑ!Βήμα 4Πατήστε τις σερβιέτες, με την κολλητική πλευρά προς τα κάτω, πάνω στο καβάλο των εσωρούχων σας. Στη συνέχεια, διπλώστε τα φτερά γύρω από τις πλευρές του καβάλου των εσωρούχων σας και πιέστε τες κάτω από τα εσώρουχα. Εάν χρησιμοποιείτε σερβιέτες που έχουν σχεδιαστεί για στρινγκ εσώρουχα, πρέπει να βάλετε το μεγαλύτερο μέρος της σερβιέτας προς το μπροστινό μέρος του εσωρούχου.Βήμα 5Βεβαιωθείτε ότι η σερβιέτα είναι στη σωστή θέση, τραβώντας τα εσώρουχα σας επάνω. Θα πρέπει να καλύπτει το σύνολο του ανοίγματος του κόλπου σας.Βήμα 6Κάθε 2 ώρες ελέγξτε τη σερβιέτα σας για να δείτε αν θα πρέπει να την αλλάξετε. Θα ξέρετε ότι ήρθε η ώρα να την αλλάξετε όταν οι σερβιέτες είναι υγρές στην επιφάνεια και απορροφούν πλέον την αιμορραγία.Βήμα 7Κατά την αντικατάσταση, διπλώστε τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες, όπως ήταν πριν αφαιρεθούν από τη συσκευασία. Τυλίξτε το χαρτί τουαλέτας γύρω από την σερβιέτα και ρίξτε τη στο κάδο απορριμμάτων.

Όλες οι γυναίκες πρέπει να αλλάζουν τις σερβιέτες κάθε 4 έως 8 ώρες, προκειμένου να μην λερώνονται

Σερβιέτες που ξαναχρησιμοποιούνται

Όλες οι γυναίκες πρέπει να αλλάζουν τις σερβιέτες κάθε 4 έως 8 ώρες, προκειμένου να μην λερώνονταιΒήμα 1Καθίστε στην τουαλέτα και τραβήξτε το εσώρουχο κάτω ακριβώς πάνω από τα γόνατά σας.Βήμα 2Βάλτε τη σερβιέτα στον καβάλο του εσωρούχου σας έχοντας τα φτερά στο χέρι σας.Βήμα 3Στη συνέχεια, διπλώστε τα φτερά πάνω από τις πλευρές του καβάλου του εσωρούχου σας.Βήμα 4Θα πρέπει να ελέγχετε τη σερβιέτα σας κάθε δύο ώρες για να δείτε αν πρέπει να την αλλάξετε. Θα ξέρετε ότι είναι καιρός να την αλλάξετε όταν η σερβιέτα είναι υγρή στην επιφάνεια και δεν απορροφά πλέον την αιμορραγία.Βήμα 5Βάλτε τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες, σε ένα κουβά με νερό με σαπούνι. Καλύψτε το δοχείο και φυλάξτε το κάτω από το νιπτήρα του μπάνιου σας. Κρατήστε σε αυτή τη θέση όλες τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες μέχρι να τελειώσει ο εμμηνορροϊκός σας κύκλος. Όταν τελειώσετε με την περίοδό σας, αδειάστε τον κάδο των σερβιετών και το νερό με το σαπούνι και βάλτε τις σερβιέτες στο πλυντήριο. Πλύντε τες σε ζεστό νερό με κανονικό απορρυπαντικό πλυντηρίου.Θα πρέπει να έχετε μακρυά το κάδο των χρησιμοποιημένων σερβιετών από τα κατοικίδια ζώα, επειδή κάποιοι κατοικίδια ζώα έλκονται από την μυρωδιά του εμμηνορροϊκού αίματος.Θα πρέπει να πλένετε τα χέρια σας πριν και μετά την αλλαγή της σερβιέτας.Πηγή:daddy-cool.grΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

25 Τραγικές καταστάσεις που αποδεικνύουν ότι οι Γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα, είναι Καταραμένες. Η 22 είναι το απόλυτο ΣΟΚ!

News Room

Όταν η Κατερίνα Στικούδη αντέγραψε τη Jennifer Lopez

News Room A

Ο οίκος Vardas παρουσίασε τη γυναικεία συλλογή Beachwear S ‘ 23 για καλό σκοπό

News Room