magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουν

Είναι υπέροχο να γεννηθούν ομοζυγωτικά ή ακόμα και διζυγωτικά δίδυμα. Ενώ υπάρχουν τεχνητές…Είναι υπέροχο να γεννηθούν ομοζυγωτικά ή ακόμα και διζυγωτικά δίδυμα. Ενώ υπάρχουν τεχνητές θεραπείες, όπως η εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF), επίσης υπάρχουν κάποιες διατροφικές αλλαγές και φυσικοί τρόποι για να συλλάβετε δίδυμα. Και είναι πάντα καλύτερο να υιοθετήσετε τις φυσικές μεθόδους.Μάθετε 14 τρόπους για να μείνετε έγκυος με δίδυμα.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΟι ρίζες του φυτού Κασάβα πιστεύεται ότι απελευθερώνουν την ορμόνη GnRH, που κάνει τον εγκέφαλο να πιστέψει ότι υπάρχει ανεπάρκεια οιστρογόνων. Έτσι απελευθερώνεται γοναδοτροπίνη, η οποία οδηγεί σε αυξημένο ρυθμό ωορρηξίας. Δεν έχει καμία παρενέργεια και μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες των διδύμων κατά 50%, και αν όχι, είναι πάντα καλό για βελτίωσης της γονιμότητας.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΟι γυναίκες που καταναλώνουν γαλακτοκομικά προϊόντα έχουν κατά πέντε φορές μεγαλύτερη πιθανότητα για πολλαπλή εγκυμοσύνη ως αποτέλεσμα της διέγερσης των ωοθηκών.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΛέμε ευχαριστώ στα νέα μας μέλη με κουπόνια αξίας 42€Οι γυναίκες που θηλάζουν έχουν δέκα φορές περισσότερες πιθανότητες να συλλάβουν δίδυμα.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΤο να μείνετε έγκυος αμέσως μετά τη διακοπή της αντισύλληψης, κάνει τις ωοθήκες να παράγουν περισσότερα ωάρια και να απελευθερώνουν παραπάνω από ένα ωάριο σε ένα κύκλο. Αυτό αυξάνει την πιθανότητα σύλληψης διζυγωτικών δίδυμων.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΣύμφωνα με έρευνα που έγινε στη Σουηδία, η λήψη συμπληρωμάτων φολικού οξέος θα αυξήσει τις πιθανότητες σύλληψης διδύμων.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΑυτός είναι ο πιο φυσικός τρόπος για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να αποκτήσετε δίδυμα. Όσο περισσότερα παιδιά έχετε, τόσο πιο πιθανό είναι να συλλάβετε δίδυμα.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΗ ύπαρξη διδύμων συγγενών από την πλευρά της μητέρας μπορεί να αυξήσει τις πιθανότητες υπερ-ωορρηξίας και σύλληψης διδύμων.

Υπερ-ωορρηξία

14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΌταν απελευθερώνονται παραπάνω από ένα ωάριο στον κύκλο ωορρηξίας τότε αυξάνονται οι πιθανότητες για πολλαπλή εγκυμοσύνη.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΜια γυναίκα που είναι υπέρβαρη ή παχύσαρκη είναι πιο πιθανό να αποκτήσει διζυγωτικά δίδυμα, όχι όμως μονοζυγωτικά δίδυμα, σύμφωνα με σουηδική μελέτη.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΗ γλυκοπατάτα είναι μία τροφή που μπορεί να καταναλωθεί για να επιτευχθεί υπερ-ωορρηξία.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΣύμφωνα με μια έρευνα, παρατηρήθηκε ότι η κατανάλωση της ρίζας Maca από γυναίκες, προκαλεί υπερ-ωορρηξία, αυξάνει τη γονιμότητα, και ισορροπεί τις γυναικείες ορμόνες.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΗ ωοθυλακιοτρόπος ορμόνη (FSH) είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη των ωαρίων πριν την απελευθέρωση τους από τις ωοθήκες. Τα υψηλότερα επίπεδα της FSH είναι απαραίτητα σε γυναίκες μεγαλύτερης ηλικίας. Μερικές φορές οι ωοθήκες θα αντιδράσουν υπερβολικά με αποτέλεσμα την απελευθέρωση των δύο ή παραπάνω ωαρίων.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΜε υψηλή περιεκτικότητα βρομελίνης στον καρπό του ανανά, μπορεί συχνά να βοηθήσει με σύλληψη διδύμων, ανεπίσημα. Επίσης συχνά συνδέεται με συσπάσεις και αποβολή.14 Παράξενα κόλπα για να μείνετε έγκυος σε δίδυμα, που ελάχιστες γυναίκες γνωρίζουνΕξωσωματική γονιμοποίηση είναι η γονιμοποίηση του ωαρίου από το σπερματοζωάριο εκτός του σώματος της γυναίκας, στο εργαστήριο. Μετά τη γονιμοποίηση και τα πρώτα στάδια ανάπτυξης του εμβρύου, γίνεται η μεταφορά του εμβρύου ή των εμβρύων στη μήτρα της μητέρας.Μπορούν να τοποθετηθούν περισσότερα από ένα έμβρυα στη μήτρα με την ελπίδα ότι το εμφύτευμα θα αναπτυχθεί και να γεννηθούν δίδυμα.Πριν υιοθετήσετε κάποια διατροφή, συμβουλευτείτε πρώτα το γιατρό σας. Copyright: WittyFeedΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Εννέα tips για να νικήσετε την αϋπνία στη διάρκεια της εγκυμοσύνης

News Room

Σκέφτεσαι να κόψεις αφέλειες; Καν’ το όπως οι σταρ (pics)

News Room

18 Μεγάλες Αλήθειες για το Γυναικείο Στήθoς κατά την Περιόδο, που ΜΟΝΟ μια Γυναίκα θα Καταλάβει. Η 9η είναι ότι Χειρότερο!

News Room