magdasnews.gr
News

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΟΣΥ για το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού

ΟΣΥ

Η ΟΣΥ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, ο οποίος προσήχθη βάσει αυτής.

Αναφέρει ότι η υπόθεση βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, η οποία διεξάγει προκαταρκτική έρευνα. Παράλληλα, η διοίκηση της Εταιρείας ξεκίνησε πειθαρχική διαδικασία εναντίον του οδηγού, καλώντας τον να παράσχει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ έχει ως εξής: «Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς, δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο. Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις.»

Σχετικές αναρτήσεις

Πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά το Πάσχα

Newsroom

Κ.Ο. ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής: «Εύλογα ερωτηματικά δημιουργούν οι όροι του διαγωνισμού για την προμήθεια δύο ελικοπτέρων από το Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας»

News Room G

Ευρώπη 2040: Το αύριο είναι σήμερα

News Room G