magdasnews.gr
People & Politics

Ελεύθερος ο Κωνσταντίνος Φλώρος – Αυτός είναι ο όρος που του επιβλήθηκε

Με κοστούμι και μια μαύρη τσάντα που καλύπτει τις χειροπέδες στα χέρια του, ο Κωνσταντίνος Φλώρος έφτασε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων, παίρνοντας τον δρόμο για το γραφείο του ανακριτή.

Πέρασε ένα 24ωρο από τις εικόνες ντροπής σε διάδρομο της Βουλής που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Ύβρεις, φωνές και ένας βουλευτής τραυματισμένος στο πάτωμα, με τον συνάδελφό του να συγκρατείται από τη φρουρά του κοινοβουλίου.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο να μην πλησιάζει τον κ. Γραμμένο στα 50 μέτρα.

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος μίλησε στο Live News και αρνήθηκε τα όσα του αποδίδονται από χθες, επαναλαμβάνοντας ότι προκλήθηκε και αντέδρασε, όπως λέει, με τον τρόπο που θα έκαναν οι περισσότεροι.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει, αρνείται ότι γρονθοκόπησε τον Βασίλη Γραμμένο.

«Oύτε γρονθοκοπήματα, ούτε τίποτα άλλο όσα έχουν ειπωθεί, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Αυτό μπορεί να αποδειχθεί ούτως ή άλλως με οποιοδήποτε τρόπο, ιατροδικαστικής έρευνας ή οτιδήποτε αν εγώ γρονθοκόπησα κανέναν».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Γραμμένος υποστηρίζει ότι δέχτηκε επίθεση χωρίς να προκαλέσει και χωρίς να βρίσει τον Κωνσταντίνο Φλώρο.

«Σέβομαι απόλυτα τον ιερό ρόλο της Ελληνίδας μάνας. Προέρχομαι από πολύτεκνη οικογένεια, μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Είμαι πατέρας 3 ανήλικων παιδιών. Δεν εξύβρισα και δεν μπήκα στη διαδικασία να απευθυνθώ στον συγκεκριμένο άνθρωπο», ανέφερε ο βουλευτής της «Ελληνικής Λύσης».

Ο Κωνσταντίνος Φλώρος διανυκτέρευσε στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ και το μεσημέρι εμφανίστηκε στα δικαστήρια. Εκεί τον περίμενε ο πατέρας του, αλλά και 3 βουλευτές για να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης.

Σχετικές αναρτήσεις

Βαλλιανάτος σε Κούγια: Ο πελάτης του ερευνάται για βιασμούς ανηλίκων κατά συρροή

News Room A

Οι selfies Μητσοτάκη από το Μοσχάτο – «Δίπλα σε παλιούς και νέους φίλους»

Newsroom

Γενέθλια για τη Σοφία Μητσοτάκη: Η τρυφερή ανάρτηση του Πρωθυπουργού

News Room A