magdasnews.gr
Ζωή

Εορταστικό bazaar από την Groupama Ασφαλιστική και τα Παιδικά Χωριά SOS

Εορταστικό bazaar από την Groupama Ασφαλιστική και τα Παιδικά Χωριά SOS

Η Groupama Ασφαλιστική διοργάνωσε σε συνεργασία με τα Παιδικά Χωριά SOS ένα χριστουγεννιάτικο, εορταστικό  bazaar, στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022, από τις 10:00πμ έως τις 16:00μμ, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του οργανισμού και την στήριξη του πολυδιάστατου έργου του.

Μέσα σε άκρως εορταστικό κλίμα, χριστουγεννιάτικα δώρα, στολίδια και πρωτότυπες κατασκευές ήταν διαθέσιμες για όλους, με την παρουσία των εκπροσώπων των Παιδικών Χωριών SOS να συμπληρώνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα που επικρατούσε όλη τη μέρα. Η οικογένεια της Groupama Ασφαλιστικής όχι μόνο αγκάλιασε με αγάπη το εορταστικό bazaar, αλλά και συμμετείχε έμπρακτα, αποδεικνύοντας το υψηλό αίσθημα ευθύνης και προσφοράς που τη χαρακτηρίζει.

Και τα φετινά Χριστούγεννα, η Groupama Ασφαλιστική, αναγνωρίζοντας έμπρακτα τη συνεισφορά του οργανισμού στην ενδυνάμωση οικογενειών και παιδιών που το έχουν πραγματικά ανάγκη, στέκεται δίπλα τους με διάθεση αγάπης, αρωγής και αλληλεγγύης, μεταφέροντας παράλληλα ένα ισχυρό μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για όλους.

Σχετικά με την Groupama Ασφαλιστική

Η Groupama Ασφαλιστική συγκαταλέγεται διαχρονικά στις κορυφαίες ασφαλιστικές εταιρείες της ελληνικής αγοράς. Με περισσότερα από 90 χρόνια ιστορίας και κύκλο εργασιών που ανήλθε στα €158,6 εκ. το 2021, η εταιρεία διακρίνεται για την αξιοπιστία και την καινοτομία των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Η Groupama Ασφαλιστική προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα ασφάλισης υγείας & περιουσίας σε ιδιώτες και επιχειρήσεις, ενώ παράλληλα αναπτύσσει έξυπνες λύσεις αποταμίευσης και επένδυσης. Για την πληρέστερη εξυπηρέτηση των πελατών της, αναβαθμίζει με συνέπεια τα ψηφιακά της εργαλεία και διατηρεί ένα ισχυρό δίκτυο ασφαλιστικών συνεργατών σε κάθε γωνιά της χώρας.  Από το 2007, η εταιρεία αποτελεί 100% θυγατρική του γαλλικού Ομίλου Groupama. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση https://www.groupama.gr/.

 

Πληροφορίες για τον Όμιλο Groupama

Ο γαλλικός πολυεθνικός όμιλος Groupama παρέχει ένα ευρύ φάσμα ασφαλιστικών, τραπεζικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών,  καλύπτοντας τις ανάγκες πάνω από 12 εκατομμυρίων πελατών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Με ιστορία που ξεπερνά τα 120 έτη, ο Όμιλος εξελίσσεται συνεχώς, ανταποκρινόμενος ουσιαστικά στις οικονομικές προκλήσεις κάθε εποχής και στις συνεχώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών του. Ο Όμιλος απασχολεί σήμερα περισσότερους από 32.000 εργαζομένους σε 10 χώρες, κατά κύριο λόγο της Ευρώπης, αλλά και της Ασίας, όπως η Κίνα. Περισσότερες σχετικές πληροφορίες θα βρείτε στη διεύθυνση http://www.groupama.com/ .

Σχετικές αναρτήσεις

Συναυλία της Νατάσας Μποφίλιου στο Θέατρο Άλσος

News Room G

“Απρόβλεπτες Συναντήσεις”: Τέσσερις Υποψήφιοι Περιφερειάρχες συναντιούνται στον ΙΑΝΟ

News Room M

Απόψε τα 1α Επιχειρηματικά Βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος” στη Θεσσαλονίκη (Livestream)

News Room M