magdasnews.gr
Ζωή

Η θαρραλέα Κέιτ ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και οι 65 ημέρες του θρίλερ με την υγεία της

Η θαρραλέα Κέιτ ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και οι 65 ημέρες του θρίλερ με την υγεία της

Τέλος στα σενάρια για την υγεία της δίνει η πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον η οποία με βίντεο δήλωσή της ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο.

Λεπτομέρειες για τον καρκίνο δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά το Παλάτι του Κένσινγκτον δηλώνει ότι είναι βέβαιη ότι η πριγκίπισσα θα αναρρώσει πλήρως.

Η δήλωση της πριγκίπισσας εξηγεί ότι όταν υποβλήθηκε σε εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα τον Ιανουάριο, δεν ήταν γνωστό ότι υπήρχε καρκίνος. «Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας», δήλωσε η πριγκίπισσα.

Είπε ότι σκέφτεται όλους εκείνους που έχουν πληγεί από τον καρκίνο, προσθέτοντας: «Για όλους όσοι αντιμετωπίζουν αυτή την ασθένεια, σε οποιαδήποτε μορφή, σας παρακαλώ να μην χάνουν την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι σας». Η Κέιτ Μίντλετον δήλωσε ότι η ανάρρωση από την εγχείρησή της πήρε χρόνο και ότι η προτεραιότητά της είναι τώρα η οικογένειά της.

«Ο Ουίλιαμ και εγώ κάνουμε ό,τι μπορούμε για να το επεξεργαστούμε και να το διαχειριστούμε ιδιωτικά για το καλό της νεαρής μας οικογένειας», είπε.

Στη βιντεοσκοπημένη δήλωσή της, μίλησε για την υποστήριξη από την οικογένειά της: «Το να έχω τον Ουίλιαμ στο πλευρό μου είναι επίσης μεγάλη πηγή παρηγοριάς και καθησυχασμού. Όπως και η αγάπη, η υποστήριξη και η καλοσύνη που έχουν δείξει τόσοι πολλοί από εσάς. Σημαίνει τόσα πολλά και για τους δυο μας».

Κέιτ Μίντλετον: Οι 65 ημέρες του θρίλερ με την υγεία της

Μια θύελλα από φήμες, εικασίες ακόμη και θεωρίες συνωμοσίας ακολούθησε την ανακοίνωση στις 17 Ιανουαρίου ότι η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο νοσοκομείο για μια σοβαρή επέμβαση. Δύο και πλέον μήνες αργότερα, στις 22 Μαρτίου, η ίδια με ένα συγκινητικό μήνυμα ανακοίνωσε ότι διαγνώστηκε με καρκίνο.

Αν και γνωρίζαμε ότι της νοσηλείας θα ακολουθούσε μια μακρά περίοδος ανάρρωσης που αρχικά είχε γίνει γνωστό ότι θα κρατούσε ως το Πάσχα των Καθολικών (την επόμενη Κυριακή, 31 Μαρτίου), η φρενίτιδα των -πολύ συχνά αβάσιμων «θεωριών» για το που είναι η Κέιτ δεν ήταν εύκολο να σβήσει.

Η βρετανική βασιλική οικογένεια προσπάθησε να απαντήσει με μια φωτογραφία της Κέιτ με τα παιδιά της που ξεσήκωσε σάλο γιατί ήταν επεξεργασμένη. Μετά μάθαμε για μια εμφάνιση με τον σύζυγό της και μια φωτογραφία, που δεν έπεισε και πολλούς. Και σήμερα μια ακόμη αναφορά για εμφάνιση της Κέιτ.

Μέσα σε αυτές τις 65 ημέρες, από τα μέσα Ιανουαρίου ως σήμερα, συνέβησαν πολλά που άφησαν πολλά ερωτήματα αναπάντητα, ενώ έτρεχε παράλληλα το ζήτημα της υγείας του βασιλιά Καρόλου, ο οποίος πάσχει από καρκίνο του προστάτη. Δύο μέλη της οικογένειας, εξαιρετικά προβεβλημένα, να δίνουν μαζί την μάχη με την ασθένεια, την ίδια που δίνουν εκατομμύρια άλλοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο…

Σχετικές αναρτήσεις

Η λεπτομέρεια στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του Καρόλου μετά τη διάγνωση για καρκίνο, που λίγοι πρόσεξαν

Newsroom

Βίντεο: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Νικόλαου χωρίς τη βέρα του

Newsroom

Το «πρόσωπο του Ozempic» σαρώνει το Χόλιγουντ – Αγνώριστοι οι σταρ που παίρνουν το φάρμακο

Newsroom