magdasnews.gr
News

Καταψηφίζει ο ανεξάρτητος βουλευτής Χ. Κατσιβαρδάς την πρόταση δυσπιστίας-Υπέρ της πρότασης ο ανεξάρτητος βουλευτής Ν. Χουρδάκης

VOULI

Ο ανεξάρτητος βουλευτής Χάρης Κατσιβαρδάς ανακοίνωσε ότι θα καταψηφίσει την πρόταση δυσπιστίας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η πατρίδα χρειάζεται μια ισχυρή κυβέρνηση, και η πρόταση δυσπιστίας δεν θα συμβάλει σε αυτόν τον στόχο. Εξέφρασε την αντίθεσή του προς την πρόταση, καθώς παρατήρησε ότι ορισμένα κόμματα της αντιπολίτευσης προσπαθούν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση για δικά τους κομματικά συμφέροντα, αντί να επικεντρωθούν στις ανάγκες της χώρας. Τέλος, υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση έχει λάβει πρόσφατη εντολή από τους πολίτες.

Από την άλλη πλευρά, ο ανεξάρτητος βουλευτής Μανώλης Χουρδάκης εξέφρασε την υποστήριξή του προς την πρόταση δυσπιστίας. Ανέφερε ότι πρέπει να αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη των πολιτών στο κράτος δικαίου πριν η δυσπιστία εξελιχθεί σε δυσφορία.

Όπως υποστήριξε ο κ. Χουρδάκης, « υπάρχει δυσπιστία της κοινωνίας απέναντι στους χειρισμούς της κυβέρνησης σε όλους τους τομείς, οικονομία, παιδεία, υγεία, εθνικά θέματα» και πρόσθεσε ότι «πρέπει να βγει από το καβούκι της αλαζονείας του 41%».

«Η συντριπτική πλειοψηφία των ελλήνων εκφράζει την δυσπιστία της απέναντι στους χειρισμούς σας σε όλους τους τομείς. Και αποδεικνύεται ότι αρχικό και μοναδικό σας μέλημα στην κυβέρνηση ήταν να μπαζωθούν οι πολιτικές και ποινικές σας ευθύνες», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Χουρδούκης και συμπλήρωσε:

«Το αφήγημα που προβάλλεται για ανθρώπινο λάθος είναι μόνο για να αποκρύψετε την αλήθεια. Όπως και το αφήγημα του κ. Μαρινάκη και του κ. Βορίδη που ισχυρίζονται ότι δήθεν η πρόταση δυσπιστίας υποκινείται από συμφέροντα. Είναι αυτά τα συμφέροντα που εκείνες τις τραγικές εκείνες ώρες για τις οικογένειες και την ελληνική κοινωνία έκρυβαν την αλήθεια για να μην τσαλακωθεί η εικόνα σας».

 

Σχετικές αναρτήσεις

Τα Τουρκικά Bayraktar πετούν στην Αλβανία!

News Room G

Αραβικό ενδιαφέρον για επενδύσεις σε τεχνολογία στην Ελλάδα

News Room G

Νίσυρος: «Έπεσα σε παγίδα» λέει ο αρχαιοφύλακας που καταγγέλθηκε για ασέλγεια παιδιού – Διατάχθηκε ΕΔΕ

Newsroom