magdasnews.gr
News

Νέα επίθεση στο Σίδνεϊ: Μαχαίρωσε ιερέα σε live streaming!

Ένας επίσκοπος, και αρκετοί πιστοί, δέχθηκαν επίθεση με μαχαίρι στο Σίδνεϊ, λίγες ώρες μετά την προηγούμενη επίθεση που συγκλόνισε την αυστραλιανή κοινή γνώμη.

Ο Επίσκοπος Εμμανουήλ έχει ένα μεγάλο ποίμνιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πάνω από 17.000 ακόλουθους στο Facebook. Η εκκλησία του έχει σχεδόν 200.000 συνδρομητές στο YouTube.

Ο επίσκοπος Εμμανουήλ κήρυττε στην εκκλησία «Ιησούς Χριστός ο καλός Ποιμήν» στο Γουέκλει στα δυτικά του Σίδνεϊ τη Δευτέρα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα (τοπική ώρα), όταν ένας άνδρας ντυμένος στα μαύρα του επιτέθηκε στο ιερό, και φέρεται να τον μαχαίρωσε πολλές φορές.

Το τρομακτικό βίντεο του περιστατικού, το οποίο μεταδόθηκε μάλιστα ζωντανά στη σελίδα της εκκλησίας στο YouTube, δείχνει τον Επίσκοπο Εμμανουήλ σαστισμένο ενώ ο δράστης του επιτίθεται.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Ουαλίας είπε ότι ο επίσκοπος Εμμανουήλ υπέστη «τραύματα που δεν απειλούν τη ζωή του».

Η αστυνομία έχει προχωρήσει σε μια σύλληψη ενός άνδρα αγνώστων στοιχείων.

Σχετικές αναρτήσεις

Συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με σωματεία εργαζομένων στα ΕΑΣ

News Room G

Κοζάνη: Πώς έπεισαν ηλικιωμένη να πετάξει από μπαλκόνι 225.000 ευρώ – Ο δράστης προσποιήθηκε τον αστυνομικό-Πήραν και 50 χρυσές λίρες αξίας 25.000 ευρώ από άλλη ηλικιωμένη

News Room G

Ν. Ανδρουλάκης: Η κυβέρνηση δεν έδωσε καμία μάχη για να προστατεύσει τους καταναλωτές από την ακρίβεια

News Room G