magdasnews.gr
News

Nέα καταγγελία για τους «νταήδες» της Πέλλας: Απειλούσαν συμμαθήτριά τους ότι θα την σκοτώσουν!

Νέα καταγγελία για τους μαθητές «νταήδες» σε σχολείο στη Σκύδρα της Πέλλας έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Μετά το περιστατικό με τον μαθητή που του έσβησαν τσιγάρο στο πρόσωπο, η ίδια παρέα φαίνεται να έχει επιτεθεί σε μια συμμαθήτριά τους. Η μαθήτρια που κατήγγειλε το νέο περιστατικό, συγκλονίζει μιλώντας στο Star.

Η 15χρονη μαθήτρια Γυμνασίου είναι τρομοκρατημένη, περιγράφοντας αυτά που βίωσε σε εκδρομή του σχολείου της από τους πέντε «νταήδες», που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των συμμαθητών τους, στη Σκύδρα της Πέλλας.

Όταν πριν από λίγες ημέρες ένας συμμαθητής της είχε πέσει στα χέρια της ίδιας παρέας δεν είχαν διστάσει να σβήσουν στο πρόσωπό του αναμμένο τσιγάρο. Τώρα φαίνεται πως ήρθε η σειρά της. Όπως καταγγέλλει, την έβριζαν και την απειλούσαν ότι «θα τη σκοτώσουν».

Από την αρχή της σχολικής χρονιάς η συγκεκριμένη παρέα φέρεται να προκαλεί συνεχώς προβλήματα. Όμως παρά τα παράπονα και τις καταγγελίες των γονιών, δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι.

Πριν από λίγο καιρό πάλι, όταν το σχολείο είχε πάει εκδρομή στην Κέρκυρα η ίδια παρέα ξυλοκόπησε άλλον συμμαθητή τους. Στο ξενοδοχείο μάλιστα πήγε και η Αστυνομία. Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι γονείς των μαθητών, δεν ενημερώθηκαν ποτέ επίσημα από το σχολείο για το περιστατικό.

Οι γονείς ζητούν να γίνει άμεσα κάτι προκειμένου να σταματήσει η παρέα των «νταήδων» να δρα ανενόχλητη και να τρομοκρατεί τα παιδιά τους, πριν υπάρξει νέο και πιο σοβαρό περιστατικό.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Γιώργος Βάλλης διοργάνωσε σεμινάριο στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

News Room G

Σοκ στην Κρήτη: Χθες η θερμοκρασία έφτασε σχεδόν τους 33 βαθμούς!

Newsroom

Νέοι ενεργειακοί διάδρομοι στα Βαλκάνια με επίκεντρο την Ελλάδα

News Room G