magdasnews.gr
People & Politics

Οι Βρετανοί “αποθέωσαν” τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρωινή εκπομπή: “Μπορούμε να έχουμε αυτόν για Πρωθυπουργό;” (video)

Οι Βρετανοί "αποθέωσαν" τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε πρωινή εκπομπή: "Μπορούμε να έχουμε αυτόν για Πρωθυπουργό;" (video)

Για το ζήτημα της επιστροφής των Γλυπτών του Παρθενώνα στο Μουσείο της Ακρόπολης, το οποίο θα θέσει και στον Μπόρις Τζόνσον, μίλησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη διάσημη εκπομπή, «Good Morning Britain» του τηλεοπτικού δικτύου ITV. Απέκλεισε το ενδεχόμενο επιβολής μέτρων τύπου Αυστρίας. Τι είπε για το Μεταναστευτικό.

Λίγο μετά την συνέντευξη που παραχώρησε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκπομπή του ITV, Good Morning Britain, οι παρουσιαστές δεν πίστευαν στα μάτια τους από τα μηνύματα που λάμβαναν από τους τηλεθεατές.

«Μπορούμε να έχουμε τον Έλληνα πρωθυπουργό, αντί για τον δικό μας;», «Αυτόν θέλουμε για πρωθυπουργό. Τι έξυπνος, σκεπτόμενος και λογικός άνθρωπος», «Ο Έλληνας πρωθυπουργός με κέρδισε. Μιλάει καθαρά, με ακρίβεια», «Ωραίος άνθρωπος μου φαίνεται ο Έλληνας πρωθυπουργός», ήταν μερικά από τα μηνύματα που διάβασαν στον αέρα της εκπομπής. Και κατέληξαν σχολιάζοντας και οι 4 συντελεστές της εκπομπής: «Απ’ ότι φαίνεται θα τον ψηφίζαμε όλοι».

Αυτά είναι κάποια από τα μηνύματα που δέχθηκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής, αμέσως μετά τη συνέντευξη του Πρωθυπουργού, στο βρετανικό τηλεοπτικό κανάλι.

Δείτε μάλιστα πώς σχολίασαν οι παρουσιαστές τις αντιδράσεις των τηλεθεατών “on air”, με την Lorraine Kelly (γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής “Lorraine”), να αναφέρει πως εντυπωσιάστηκε από το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στους δημοσιογράφους και εξέφρασε τις απόψεις του, αφού κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει με τον δικό τους Πρωθυπουργό.

Δείτε το video:

Σχετικές αναρτήσεις

Στο νοσοκομείο η Μαρίνα Πατούλη μετά από ατύχημα που είχε την Τρίτη

News Room A

Θρίλερ με τη διαθήκη του Ανέστη Βλάχου: Δεν υπάρχει διαθήκη στο Ειρηνοδικείο λέει ο δικηγόρος του γιου του – Το διαψεύδει η κόρη του

News Room A

Έφυγε από τη ζωή ο Γάλλος σχεδιαστής και μόδιστρος Pierre Cardin

News Room A