magdasnews.gr
Ζωή

Πράσινη Τέντα: Το εστιατόριο-καφέ με την απόλυτη θέα στο Λυκαβηττό

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

Καφές, φαγητό, ποτό και στην πιο ονειρική θέα της Αθήνας

Η Πράσινη Τέντα, αποτελεί ένα από τα ιστορικότερα στέκια της Αθήνας. Είναι γεγονός, πως έχει πάνω από 90 χρόνια ζωής, από το 1931 που άνοιξε ως ουζερί έως και σήμερα. Επέστρεψε το 2020 ανανεωμένη, παρά τα 17 χρόνια απουσία της, όχι απλά ως ουζερί αυτήν την φορά, αλλά ως ένας προορισμός για κάθε ώρα της ημέρας και για κάθε γούστο. Για τις παλιές γενιές, που την αγάπησαν αλλά και για τις νέες που την ανακαλύπτουν. Το κερασάκι στην τούρτα όμως, είναι το πανέμορφο χαλαρό σκηνικό στην Πράσινη Τέντα. Απλωμένα τραπεζάκια και μεγάλες ομπρέλες μέσα στο πράσινο και μπροστά, η Αθήνα «στο πιάτο»!

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

Με απεριόριστη, μοναδική θέα του ορίζοντα μπροστά, κατά το παρελθόν έχουν γυριστεί πολλές ταινίες και έχουν περάσει από τις καρέκλες του εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Χατζηδάκις, ο Ξυλούρης, ο Κατράκης, ο Ζιλ Ντασέν με την Μελίνα Μερκούρη. Στον ορίζοντα απλώνεται η Ακρόπολη, το Παναθηναϊκό στάδιο, τα φώτα της πόλης, ο Σαρωνικός, είναι σαν μια μεγάλη εικόνα της ιστορικής διαδρομής του κέντρου της Ελλάδας στο πέρασμα του χρόνου.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑΗ Πράσινη Τέντα προσφέρει προσεγμένα πιάτα φαγητού και εξαιρετικό ελληνικό κρασί. Το μενού της, έχει έντονο το ελληνικό στοιχείο, με τα εγχώρια υψηλής ποιότητας προϊόντα να παίζουν βασικό ρόλο σε πολλά πιάτα.Η spirit list, είναι υπερπλήρης και δύσκολα κάποιος δε θα βρει το ποτό του, αλλά τα δροσερά και νόστιμα κοκτείλ είναι λογικό να έχουν την τιμητική τους. Εξαιρετική επιλογή για μια βραδία στον Λυκαβηττό.

Αν επισκεφτείτε την Τέντα, να ζήτησετε τον Μηνά, είναι εξαιρετικά ευγενής, πρόσχαρος και δείχνει έμπρακτα το ανθρώπινο πρόσωπο της επιχείρησης αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

Μπορείτε να τους βρείτε:

Μονοπάτι Λυκαβηττού, τηλ. κρατήσεων 210 3635400
Site: prasinitenta.gr

Instagram:@prasini_tenta https://www.instagram.com/prasini_tenta/

Facebook: https://www.facebook.com/prasinitenta/?locale=el_GR

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

ΠΡΑΣΙΝΗ ΤΕΝΤΑ

Σχετικές αναρτήσεις

Ροζ σκάνδαλο: Έπιασε την πολιτικό σύζυγό του στο κρεβάτι με… βουδιστή μοναχό! (βίντεο)

Newsroom

ΑΘΗΝΑ – ΠΕΔΙΟΝ ΑΡΕΩΣ – ΑΓΙΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ – Ιερά λιτάνευση της εικόνος του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους στο πλαίσιο της εορτής του Αγίου Ιερομάρτυρος Χαραλάμπους.

News Room G

Τιμητική βράβευση του Κύπριου Επιχειρηματία John Christodoulou από τον Υφυπουργό Τουρισμού, για την πολυετή προσφορά του.

News Room G