magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Σταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρες

Με τις σεζόν να αλλάζουν σε χρόνο μηδέν στιλ παπουτσιών έρχοντα…Σταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρεςΧάσε εύκολα έως 20 κιλά με την δίαιτα του ΠάσχαΣταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρεςΜε τις σεζόν να αλλάζουν σε χρόνο μηδέν στιλ παπουτσιών έρχονται και φεύγουν με την παπουτσοθήκη, να θέλει συνεχώς ανανέωση. Οπότε αυτό που έχεις να κάνεις αν μία τάση σου αρέσει είναι να την προλάβεις όσο είναι ακόμα στην αρχή. 
Το πρόβλημα είναι πως αρκετοί κάνουμε περισσότερο χρόνο να αφομοιώσουμε μία νέα μόδα και να καταλήξουμε ότι τελικά μας αρέσει αρκετά ώστε να την υιοθετήσουμε, τόσο χρόνο ώστε στο τέλος αρχίζουμε να φοράμε κάτι όταν είναι σχεδόν εντελώς ξεπερασμένο.

Σταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρεςΣταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρεςΌπως συμβαίνει για παράδειγμα με ένα κλασικό, παλιό παπούτσι της Άνοιξης, τα γνωστά σε όλους μοκασίνια που χάλασαν κόσμο τις τελευταίες δύο σεζόν. Αν έχεις μόλις πάρει την απόφαση να τα φορέσεις κι εσύ όμως, σου έχουμε νέα. Κανείς δεν φοράει πια τα συγκεκριμένα παπούτσια. Ναι, τα μοκασίνια είναι ξεπερασμένα όσο λίγα παπούτσια που θα δεις να κυκλοφορούν εκεί έξω.Σταμάτα να τα φοράς τώρα: Αυτά είναι τα γυναικεία παπούτσια που σιχαίνονται να βλέπουν οι άντρεςΠηγήΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Nόρα Βαλσάμη, ετών 69 – Σπάνιες πόζες ενός «παρεξηγημένου» sex symbol [photos]

News Room

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε χένα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης;

News Room

Πόσο μετράει η φιλία στη σχέση σου; Πηγή: https://bimag.gr/filia-sth-sxesh/

News Room