magdasnews.gr
People & Politics

Ποιος είναι ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

Ανασχηματισμός: Ο Χρήστος Ταραντίλης ο νέος Κυβερνητικός Εκπρόσωπος

Ο Χρήστος Ταραντίλης θα είναι πλέον ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος στην θέση του Στέλιου Πέτσα μετά τον ανασχηματισμό που ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό.

Ο κ. Ταραντίλης είναι μία προσωπική επιλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος δείχνει μεγάλη εκτίμηση στις ικανότητες του καθηγητή. Αξίζει να σημειωθεί πως ο σημερινός Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, λαμβάνει τη θέση του αναπληρωτή στο Υπουργείο Εσωτερικών.

Ποιος είναι ο νέος κυβερνητικός εκπρόσωπος Χρήστος Ταραντίλης

  • Ο κ. Ταραντίλης είναι μέλος της Βουλής από τις εκλογές του 2019 και γραμματέας της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων καθώς και μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας στη Βουλή.
  • Από το 2013 κατείχε τη θέση του πρωτοβάθμιου καθηγητή στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
  • Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Τμήματος Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας και Διευθυντής της ερευνητικής μονάδας “Επιχειρησιακής Έρευνας και Συστημάτων Αποφάσεων” στο ίδιο Πανεπιστήμιο για μία δεκαετία.
  • Ορίστηκε επίσης Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας τον Ιανουάριο του 2017 και συμμετείχε έκτοτε στο στενό επιτελείο των συνεργατών του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι και τις βουλευτικές εκλογές του 2019.
  • Συμμετείχε και ως μέλος στην Επιτροπή Αναθεώρησης του Συντάγματος της Βουλής το φθινόπωρο του 2019.
  • Τα άρθρα του έχουν αναφερθεί από άλλους επιστήμονες πάνω από 5.500 φορές στη διεθνή βιβλιογραφία σύμφωνα με το Google Scholar. Παράλληλα έχει αναπτύξει ερευνητικές συνεργασίες με καθηγητές κορυφαίων πανεπιστημίων της Β. Αμερικής και Δ. Ευρώπης, όπως τα Princeton University, Carnegie Mellon University, Imperial College London.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στο TD Garden ο Πρωθυπουργός για να δει το 4ο ματς ανάμεσα σε Μπόστον Σέλτικς και Μαϊάμι Χιτ

News Room A

Ο Γρηγόρης Πετράκος “ξαναχτυπά”: “Αυτό λέγεται τυραννία” (video)

News Room A

Με τιμές αρχηγού κράτους η κηδεία Παπούλια – Τριήμερο πένθος

News Room A