magdasnews.gr
Ζωή

Σοκ στην Αγγλία: Ετοιμάζουν ήδη την κηδεία του Καρόλου

Σχεδόν έναν μήνα μετά το δημοσίευμα σοκ του περιοδικού In Touch για την κηδεία του Καρόλου, αμερικανικά ΜΜΕ έρχονται για να ενισχύσουν τις πληροφορίες ότι ο βασιλιάς της Βρετανίας δεν είναι καλά στην υγεία του μετά την αποκάλυψη ότι έχει καρκίνο.

Ο βασιλιάς Κάρολος διαγνώστηκε στις αρχές Φεβρουαρίου με μια μορφή καρκίνου ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα στα βρετανικά μέσα όλο αυτό το διάστημα, φαίνεται να είναι επιθετικός. Το δημοσίευμα στο περιοδικό In Touch έκανε για λόγο για καρκίνο στο πάγκρεας με τον βασιλιά «να έχει δύο χρόνια ζωής» ενώ όπως μετέδωσε, τα σχέδια για την κηδεία του ετοιμάζονται.

Τώρα λοιπόν, αμερικανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του επιδεινώνεται σταδιακά, γεγονός που οδηγεί τους αξιωματούχους του παλατιού του Μπάκιγχαμ να διατηρούν ένα τακτικά ενημερωμένο σχέδιο για την επικείμενη κηδεία του, οι προετοιμασίες για την οποία ξεκίνησαν την επομένη της κηδείας της βασίλισσας Ελισάβετ.

Πηγές αναφέρουν στο αμερικανικό Daily Beast ότι η κατάσταση της υγείας του 75χρονου μονάρχη δεν είναι «καλή». «Φυσικά είναι αποφασισμένος να τον νικήσει (καρκίνο) και όλοι έχουν πέσει πάνω του. Όλοι παραμένουν αισιόδοξοι, αλλά είναι πραγματικά πολύ άρρωστος. Περισσότερο από ό,τι αφήνουν να φανεί», δήλωσε στο Daily Beast πηγή που περιγράφεται ως παλιός φίλος της βασιλικής οικογένειας.

Ο βασιλιάς Κάρολος δεν αποκάλυψε ποτέ από ποιον καρκίνο πάσχει, αλλά παραδέχτηκε ότι δεν ήταν καρκίνος του προστάτη, ο οποίος είναι μια από τις πιο θεραπεύσιμες μορφές της νόσου. Από την πλευρά του, το Παλάτι έχει κρατήσει σιγήν ιχθύος σχετικά με την πορεία της υγείας του 75χρονου μονάρχη.

Την ίδια ώρα όμως, όπως αναφέρει το αμερικανικό δίκτυο, οι βοηθοί του βασιλιά Καρόλου εξετάζουν τακτικά αντίγραφα ενός εγγράφου αρκετών εκατοντάδων σελίδων που περιγράφει τα σχέδια της βασιλικής κηδείας του, το οποίο ονομάστηκε «Επιχείρηση Menai Bridge». «Τα σχέδια έχουν… ξεσκονιστεί και ενημερώνονται ενεργά. Είναι κάτι αναμενόμενο δεδομένου ότι ο βασιλιάς έχει διαγνωστεί με καρκίνο» δήλωσε στο Daily Beast η πηγή.

Τα εξαιρετικά λεπτομερή έγγραφα δημιουργήθηκαν την επομένη ημέρα από την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ στις 8 Σεπτεμβρίου 2022. Βρετανοί αξιωματούχοι επιβεβαίωσαν στη Daily Beast ότι η «Επιχείρηση Menai Bridge» ενημερώνεται τακτικά, αλλά τόνισαν ότι πρόκειται για μία τυπική διαδικασία και ότι «θα ήταν παράλογο να εξάγει κανείς οποιαδήποτε συμπεράσματα» από αυτό το γεγονός.

Σχετικές αναρτήσεις

Σάλος με μοντέλο του Playboy: Έξαλλοι οι γονείς – Δείτε πώς πήγε ντυμένη σε πάρκο της Disney

Newsroom

Λαχταριστό Opening Party του πρώτου Dessert Bar στην Ελλάδα, του αγαπημένου Brand “Royal Donuts”!

News Room M

Στην Γκαλερί Σκουφά η καινούργια έκθεση «Νέα τοπία» του Γιώργου Χαδούλη

Newsroom