magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Δεν θα πιστεύεις το αποτέλεσμα στο δέρμα αν το τρίψεις με μέλι, λάδι και ζάχαρη

Το δέρμα μας καθημερινά ταλαιπωρείται και για αυτό όλοι, άνδρες και γυναίκες, οφείλουμε να το φροντίζουμε και να μην το παραμελούμε.

Τα scrub με ζάχαρη είναι εξαιρετικά για την απολέπιση του σώματος και του προσώπου ενώ είναι και κάτι που κανείς μπορεί να το φτιάξει στο σπίτι μόνος του.

Η απολέπιση είναι ένα σημαντικό βήμα στην καθημερινή φροντίδα του δέρματος σας. Όχι μόνο το πρόσωπο αλλά και το σώμα χρειάζεται αυτή την επιπλέον φροντίδα. Καλό θα ήταν να απολεπίζουμε το πρόσωπο και το σώμα μια φορά την εβδομάδα για να παραμείνει απαλό, γυαλιστερό και λείο.

Για να φτιάξουμε λοιπόν, το δικό μας scrub σώματος, θα χρειαστούμε δύο φλίτζανια καφέ ζάχαρη, 1/4 του φλιτζανιού μέλι και 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο ενώ μπορείτε και να προσθέσετε λίγες σταγόνες λεμονιού.

Αναμειγνύουμε την καστανή ζάχαρη, το μέλι και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και εφαρμόζουμε πάνω στο δέρμα, ενώ είμαστε στο ντους για να αναζωογονήσετε την επιδερμίδα σας. Η καστανή ζάχαρη βοηθά στην απολέπιση δίνοντας μια νεανική λάμψη, ενώ το μέλι και το ελαιόλαδο βοηθούν στην ενυδάτωση καθιστώντας το απαλό και λείο.

Όσο scrub μείνει, το βάζουμε σε ένα βάζο και το κρατάμε σε δροσερό μέρος ή στο ψυγείο.

Σχετικές αναρτήσεις

Κρεμμύδια στα πέλματα: Μια περίεργη αλλά ωφέλιμη συνήθεια

News Room M

Ηλιακή ακτινοβολία: Αν ανήκετε σε αυτές τις ομάδες, προσέξτε τα μάτια σας

News Room A

Κυστική Ίνωση και COVID-19: Τα τελευταία δεδομένα

News Room A