magdasnews.gr
News

Εξελίξεις: Σύνδεση επιθέσεων σε Πειραιά και Καλλιθέα ψάχνει το Εκβιαστών – Θα ανοίξουν τα «στόματα» μέσα από τις φυλακές;

Πειραιά

Σύνδεση επιθέσεων σε Πειραιά και Καλλιθέα ερευνούν οι αστυνομικοί του Τμήματος Εκβιαστών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με το Star, ψάχνουν να βρουν αν η μια επίθεση είναι απάντηση στην άλλη ή αν πρόκειται για τον ίδιο ηθικό αυτουργό.

Πηγές από την ΕΛΑΣ αναφέρουν ότι τα σημαντικότερα στοιχεία θα δοθούν από πληροφοριοδότες, κυρίως εντός των φυλακών.

Το σίγουρο είναι ότι από πίσω «βλέπουν» κυκλώματα της νύχτας και δεν περνά απαρατήρητο από την Ασφάλεια το γεγονός ότι το μπαράζ των επιθέσεων έχει ξεκινήσει μετά την εκτέλεση στον Νέο Κόσμο.

Ωστόσο οι αστυνομικοί έχουν συγκεντρώσει πολύ σημαντικά βίντεο και για τα δυο χτυπήματα.

Από την Καλλιθέα ακολουθούν τη διαδρομή της ύποπτης μηχανής που εμφανίζεται στο σημείο 2 λεπτά πριν την έκρηξη. Γίνεται ειδική ανάλυση του υλικού για να εντοπίσουν πινακίδα και πρόσωπα.

Στον Πειραιά η έρευνα γίνεται δια της ατόπου απαγωγής. Το σημείο που τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός είναι «τυφλό» κι έτσι εξετάζουν βίντεο 30 λεπτά πριν και 30 λεπτά μετά την έκρηξη. Ήδη έχουν στα χέρια τους μια λίστα με οχήματα και μηχανές. Ερευνώνται όλα μέχρι να καταλήξουν σε αυτό που αναζητούν.

Σχετικές αναρτήσεις

Σάλος στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

News Room G

Νίκος Ανδρουλάκης: «Οι πολιτικές της ΝΔ οδηγούν τον ελληνικό λαό να πληρώνει τις υψηλότερες ιδιωτικές δαπάνες για την υγεία του σε όλη την Ευρώπη»

News Room G

Το «έστρωσε» στην Πάρνηθα! Ευκαιρία για χιονοπόλεμο για τους Αθηναίους – Ο καιρός για αύριο Τρίτη 23 Ιανουαρίου

News Room G