magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

House Of The Dragon: Ο Χορός των Δράκων πλησιάζει επικίνδυνα – Όσα είδαμε στην πρώτη σεζόν της σειράς

House Of The Dragon: Ο Χορός των Δράκων πλησιάζει επικίνδυνα - Όσα είδαμε στην πρώτη σεζόν της σειράς

Η πρώτη αναφορά για τον Χορό των Δράκων, έγινε στο Game Of The Thrones και όπως φαίνεται πρόκειται να τον δούμε στη δεύτερη σεζόν του House Of The Dragons. 

Το House Of The Dragon είναι το πιο πολυσυζητημένο prequel της σεζόνα, μαζί με το “Rings Of Power”. Το Westeros είναι ακόμη πιο σκοτεινό και όλα δείχνουν πως η μεγάλη μάχη των δράκων πλησιάζει.

Η σειρά μας μεταφέρει 200 χρόνια πριν από τα γεγονότα που είδαμε στο Game Of Thrones. Ο Οίκος των Targaryen βρίσκεται στο ζενίθ του, ωστόσο όλα πρόκειται να αλλάξουν (ή τουλάχιστον έτσι φαίνεται από τα γεγονότα της πρώτης σεζόν).

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως τα πρώτα 10 επεισόδια της σειράς που ολοκλήρωσαν τον πρώτο κύκλο, ήταν επικά.

Προδοσίες, δολοπλοκίες, σκοτάδι και δράκοι, δημιούργησαν μια πολύ σκοτεινή πραγματικότητα για ένα Westeros που ακόμη δεν έχει φτάσει στην κατάσταση που το συναντήσαμε για πρώτη φορά στο Game Of Thrones.

Τα time jumps ήταν πολλά, ωστόσο καθόλου κουραστικά, αφού έπρεπε να δοθεί και ο απαρραίτητος χώρος και χρόνος για να προχωρήσει η σειρά όσο πιο μπροστά γίνεται.

Όλα τρέφονται από την κατάκτηση του Σιδερένιου Θρόνου και αν όλα όσα είδαμε στην πρώτη σεζόν ήταν εντυπωσιακά, σίγουρα ο δεύτερος κύκλος που θα ξεκινήσει με τη μεγάλη μάχη των δράκων που θα “κάψει” τα πάντα στο πέρασμά της και θα “πατήσει” το reboot για τα επτά βασίλεια, θα μας αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ένας εμφύλιος περιμένει να ξεσπάσει. Εσύ με ποιους θα είσαι;

Σχετικές αναρτήσεις

Υπαίθριες Κινηματογραφικές Προβολές στο Ξέφωτο του ΚΠΙΣΝ

News Room A

To θρυλικό «Show must go on» των Queen σε μία ιδιαίτερη ερμηνευτική διασκεύη από τους Operatical

Newsroom E

Ερωτική διαδικτυακή συναυλία με την Όλγα Βενέτη της Κυριακή 14 Φεβρουαρίου

News Room A