magdasnews.gr
Night life

Ο Πάνος Βλάχος ανακοίνωσε από τώρα summer tour και ήδη τα εισιτήρια εξαντλούνται

Ο Πάνος Βλάχος αποτελεί μια ξεχωριστή περίπτωση καλλιτέχνη, θα μπορούσε να πει κανείς ότι αποτελεί πλέον μόνος του μία ιδιαίτερη κατηγορία.

Ακόμα και αν στο δελτίο τύπου για τις (sold out πλέον) συναυλίες του στον Σταυρό του Νότου αναφέρεται σκωπτικά ότι «ο άγνωστος τραγουδοποιός παρουσιάζει τραγούδια του γνωστού ηθοποιού…» κάτι τέτοιο πλέον δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα.

Γιατί ο Πάνος διακρίνεται πλέον τόσο στο πεδίο της υποκριτικής, από την οποία τον γνωρίσαμε, όσο και στο πεδίο της τραγουδοποιίας, την οποία ασκεί με το ίδιο πάθος και επιτυχία.

Η ανεξάντλητη ενέργειά του επάνω στη σκηνή, η μοναδική αλληλεπίδραση με το κοινό του, που διαρκώς διευρύνεται, καθώς και ο απόλυτα προσωπικός του τρόπος που βλέπει τον κόσμο και τον αποτυπώνει στα τραγούδια του, προσελκύουν κάθε φορά όλο και περισσότερους νέους ακροατές που μοιράζονται τους ίδιους προβληματισμούς και την ίδια θετική στάση απέναντι στο δώρο της ζωής.

Δεν είναι τυχαία η επιτυχία του στη θεατρική παράσταση «Ο τυχαίος θάνατος ενός αναρχικού» αλλά ούτε και η συγκλονιστική παρουσία χιλιάδων κόσμου στις συναυλίες του.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Χρήστος Δάντης επιστρέφει στο Jack’s lounge από 23/9!

News Room

«Λιώνει» στο γυμναστήριο η Μαρία Αθανασιάδου

Newsroom E

Λαμπερό opening party δίπλα στη θάλασσα για το lounge bar-restaurant NAVY SEASIDE στο Πόρτο Ράφτη!

News Room A