magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Όλγα Καραβερβέρη: Η ανοιξιάτικη καλοκαιρινή collection της μαγεύει την Ευρώπη

Όλγα Καραβερβέρη: Η ανοιξιάτικη καλοκαιρινή collection της μαγειρεύει την Ευρώπη

H πολυτέλεια και η υψηλή αισθητική, τα χρόνια εμπειρίας και η άριστη εξυπηρέτηση είναι συνώνυμα με το όνομα της Όλγας Καραβερβέρη.

Η Ελληνίδα σχεδιάστρια εντυπωσιάζει, όχι μόνο την Ελλάδα αλλά ολόκληρη την Ευρώπη, με τη νέα της κολεξιόν για άνοιξη/ καλοκαίρι 2024.

Η καθαρότητα στα σχέδιά της αναδεικνύεται μέσα από τις αντιθέσεις των χρωμάτων και η κολεξιόν της είναι γεμάτη από αυτές, όπως ακριβώς και η ίδια η ζωή.

Ο δυναμισμός και η ένταση του χρυσού σηματοδοτεί την ανάγκη για κίνηση. Η γκάμα των χρωμάτων που έχει επιλέξει, αποτυπώνεται στις δημιουργίες της, οι οποίες χαρακτηρίζονται από όγκους στα μανίκια , ίσιες και σικάτες γραμμές αλλά και πολυτελή υφάσματα.

Το απαράμιλλο ταλέντο, η μοναδική αίσθηση, η δημιουργικότητα και η μεγάλη αγάπη για τη μόδα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά της.

Τα ρούχα της έχουν ένα μοναδικό χαρακτήρα και εκφράζουν την αισθητική, τον αισθησιασμό και την ποιότητα. Κάθε δημιουργία της ξεχωρίζει για την κομψή της γραμμή. Η απόλυτη έμπνευση της ήταν, και πάντα θα είναι, η γυναίκα. Με τη μοναδική της αίσθηση του στυλ, επιλέγει τα υφάσματα και τις δαντέλες ένα προς ένα, με μεγάλη προσοχή και πάντα με έμφαση σε κάθε πτυχή του ρούχου.

Οι συλλογές haute couture της έχουν παρουσιαστεί τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, καθώς το 2022 η σχεδιάστρια παρουσίασε την συλλογή της «La Triade» στο Παρίσι. Τα ρούχα της προτιμώνται από ξεχωριστούς και εκλεκτούς πελάτες και διάσημες Ελληνίδες. Η αφοσίωση στην τέχνη της είναι εμφανής, καθώς καθημερινά εξελίσσεται και οραματίζεται καινούργια πράγματα.

Βρείτε τις δημιουργίες της Όλγας Καραβερβέρη ΕΔΩ.

Σχετικές αναρτήσεις

Η πικρή αλήθεια μίας κουρασμένης μαμάς, μέσα από αστείες φωτογραφίες

News Room

Oδηγός Αγοράς: Tα 10 πιο κομψά flat mules για αυτήν την εποχή

News Room

Τους άντρες αυτούς να τους προσέχεις γιατί είναι… σκάρτοι!

News Room