magdasnews.gr
Της…tv

Πέτρος Κουσουλός: Πρεμιέρα απόψε στο Open με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για την υπόθεση του θανάτου των 3 παιδιών από την Πάτρα και την υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΥΣΟΥΛΟΣ

“Ανοιχτές Υποθέσεις” με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23.30.

 

Η εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό κάνει πρεμιέρα απόψε στις 23:30 στο Open με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τις δύο υποθέσεις που έχουν συγκλονίσει όλη την Ελλάδα: Την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό και την υπόθεση του θανάτου των παιδιών από την Πάτρα.

Στην πρεμιέρα της εκπομπής, ο Πέτρος Κουσουλός θα αναλύσει όλες τις συγκλονιστικές ανατροπές στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης από τον Κολωνό, με νέες δυνατές μαρτυρίες.

Επίσης, θα ανοίξει ξανά τον πολύκροτο φάκελο του θανάτου των παιδιών από την Πάτρα που σημάδεψε την Ελλάδα, με νέα στοιχεία και αποκαλύψεις για τους πρωταγωνιστές που δίνουν νέα τροπή στην υπόθεση.

Μία εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας στην οποία κάθε εβδομάδα θα ανοίγει ένας ή και περισσότεροι φάκελοι δικαστικών υποθέσεων που βρίσκονται σε εξέλιξη και απασχολούν έντονα την επικαιρότητα και την κοινωνία, και θα αναλύονται διεξοδικά, πάντα με αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό. Με πρωτογενές ρεπορτάζ και νέα στοιχεία που ρίχνουν φως στα σκοτεινά σημεία, με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

Κάθε Πέμπτη, ντοκουμέντα, μαρτυρίες και σκληρές αλήθειες έρχονται στο προσκήνιο μέσα από την ενδελεχή δημοσιογραφική έρευνα του Πέτρου Κουσουλού και των συνεργατών του, για να φωτίσουν αναπάντητα ερωτήματα σε σημαντικές υποθέσεις που απασχολούν την κοινωνία και παραμένουν ανοιχτές.

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα κόντρα Μικρούτσικου – Καινούργιου: «Δεν σου πηγαίνει καθόλου αυτό το κραγιόν, είναι φτηνό»

News Room G

Επέστρεψε η Φαίη Σκορδά στην εκπομπή – Τα πρώτα της λόγια μετά τον θάνατο του πατέρα της

News Room G

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δίνει την πρώτη του συνέντευξη στον Μένιο Φουρθιώτη και στα Αποκαλυπτικά

News Room G