magdasnews.gr
People & Politics

Πρωτοφανείς εικόνες και ξύλο στη Βουλή: Ο πρώην βουλευτής των Σπαρτιατών, Κωνσταντίνος Φλώρος, έριξε μπουνιά στον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο

Επεισόδιο άνευ προηγουμένου με χειροδικία σημειώθηκε στη Βουλή με τον πρώην βουλευτή των Σπαρτιατών Κωνσταντίνο Φλώρο να γρονθοκοπά τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης, Βασίλη Γραμμένο.

Το θερμόμετρο της έντασης είχε αρχίσει να ανεβαίνει λίγο νωρίτερα στην αίθουσα της Ολομέλειας, όπου εξεταζόταν η άρση ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου μετά από μήνυση που είχε υποβάλλει ο πατέρας του Κωνσταντίνου Φλώρου.

Είχε κατηγορήσει τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης για μια σειρά διαδικτυακών επιθέσεων από άτομα που θεώρησε πως είχαν πάρει κατευθύνσεις από τον κύριο Βελόπουλο.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριζε ο ανεξάρτητος βουλευτής, κάποια στιγμή προκλήθηκε από τον κύριο Γραμμένο και απάντησε.

  • Κωνσταντίνος Φλώρος: Αυτό θα το κρίνουν οι δικαστές.
  • Βασίλης Γραμμένος: Βούλωσε το εσύ σκουπίδι.
  • Κωνσταντίνος Φλώρος: Άντε…
  • Βασίλης Γραμμένος: Γ… τη μάνα σου… Εσένα τη μανούλα σου θα τη γ… θα σε πάω και με τα βραχιολάκια μέσα θα το θυμάσαι παλιόπ…
  • Κωνσταντίνος Φλώρος: Δεν θα ξαναπιάσεις στο στόμα σου τη μάνα μου ρε κ…

Τον συγκεκριμένο διάλογο πάντως διαψεύδει η Ελληνική Λύση.

«Τον εν λόγω διάλογο έδωσε ο ίδιος ο κατηγορούμενος -για κακούργημα πλέον- αλλά και κάποιοι ”καλοθελητές”, που επιχειρούν να εμπλέξουν την Ελληνική Λύση, επινοώντας τον, ως γραμμή υπεράσπισης».

Ο κύριος Γραμμένος βγαίνει πρώτος από την αίθουσα και ο Κωνσταντίνος Φλώρος σηκώνεται, αποφασισμένος όπως αποδείχθηκε να του επιτεθεί.

«Εσύ θα βρίζεις τη μάνα μου ρε κ… που αδερφή μου πήγε να χάσει το παιδί της χθες εξαιτίας σου κ… Τη μάνα μου μου ρε; Θα σε γ…».

Την ώρα της επίθεσης, στο Βήμα βρισκόταν ο Κυριάκος Βελόπουλος, με τις φωνές και τη γενικότερη αναστάτωση, να τον αναγκάζουν να διακόψει.

Ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης μεταφέρθηκε στη συνέχεια εσπευσμένα στο ιατρείο της Βουλής, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αποπομπή 15 ημερών για τον Φλώρο από την Βουλή

Λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας αποφάσισε την επιβολή της απομάκρυνσης του κ. Φλώρου από τις εργασίες της Βουλής για 15 μέρες.

Έκανε λόγο για κτηνώδη συμπεριφορά του ανεξάρτητου βουλευτή και προανήγγειλε ότι θα υπάρξει άρση ασυλίας και θα αντιμετωπίσει τις δικαστικές συνέπειες.

Όπως μάλιστα είπε, πρόκειται για ποινή χάδι, αλλά με βάση τον Κανονισμό της Βουλής, δεν υπάρχει μεγαλύτερη.

Σχετικές αναρτήσεις

Η Μαρέβα Μητσοτάκη διαψεύδει τον Μένιο Φουρθιώτη: “Για να τελειώνουμε και με αυτό το παραμύθι…”

News Room A

Συγκλονίζει η Σοφία Πήδουλα μιλώντας στο MEGA: «Με κακοποίησε, επί 28 χρόνια κλωτσάει και βρίζει παιδιά»

News Room A

Η Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την τρίτη δόση του εμβολίου – Είχε εμβολιαστεί όσο ήταν έγκυος στα δίδυμα

News Room A