magdasnews.gr
News

Συγκλονιστική αποκάλυψη για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο:Έπαιζε online καζίνο και τηλεφωνούσε σε γραμμές «090» στο γραφείο

ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ

Στον ιστότοπο protothema.gr, ο ιδιοκτήτης μιας εταιρείας παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με τη συνεργασία του με τον “Άλλο Άνθρωπο”, Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο, το 2008.

Αρχικά, ο Πολυχρονόπουλος προσλήφθηκε ως ανεξάρτητος συνεργάτης και υπεύθυνος πωλήσεων σε μια θέση που αφορούσε την προώθηση προϊόντων δύο τηλεπικοινωνιακών εταιριών.

Αρχικά, η συνεργασία φαινόταν επιτυχημένη, με τον Πολυχρονόπουλο να εκτιμάται για τις πωλητικές του ικανότητες. Ωστόσο, στο πέρασμα του χρόνου, ο ιδιοκτήτης αντιλήφθηκε ότι ο συνεργάτης του είχε προβλήματα, περιγράφοντάς τον ως μυθομανή και προβληματικό. Οι αφηγήσεις του ιδιοκτήτη περιείχαν περιστατικά ψεύδους από τον Πολυχρονόπουλο, καθώς και παραδείγματα περίπλοκων καταστάσεων, όπως η παράδοση ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου που παρέμεινε απόλυτα ανεξήγητο.

Η συνεργασία τους λήγει οριστικά μετά από δύο μήνες, όταν ο ιδιοκτήτης ανακαλύπτει πως ο Πολυχρονόπουλος δαπανούσε χρόνο στο γραφείο για online τζόγο και κλήσεις σε προβληματικές γραμμές, αναφέροντας ταυτόχρονα προβλήματα με τον υπολογιστή του και την παρακράτηση του εταιρικού αυτοκινήτου.

Ο Πολυχρονόπουλος, από την πλευρά του, αρνείται τις κατηγορίες που του αποδίδονται, δηλώνοντας ότι δεν καταλαβαίνει τα περιεχόμενα της έκθεσης της “Αρχής”. Παραδέχεται όμως ότι οι δωρεές για κοινωνικές δράσεις πήγαιναν σε λογαριασμούς που ήταν υπό τη διαχείριση της μητέρας του και του γαμπρού του. Απορρίπτει επίσης την ιδέα περί παίξιμο σε τυχερά παιχνίδια με τα χρήματα του “Άλλου Ανθρώπου”.

Σχετικές αναρτήσεις

Τα 4+1 γήπεδα που προτείνει η ΕΠΟ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας!

News Room G

Συνάντηση Στέφανου Κασσελάκη με σωματεία εργαζομένων στα ΕΑΣ

News Room G

Αναβαθμίζεται ο ΟΑΣΘ – Φτάνουν στο λιμάνι τα 110 ηλεκτρικά λεωφορεία

News Room G