magdasnews.gr
Της…tv

Βερύκιος: Αυτό που έκανε η Ακρίτα ούτε η μαφία δεν το κάνει

Βερύκιος: Αυτό που έκανε η Ακρίτα ούτε η μαφία δεν το κάνει

Νέος κύκλος πολιτικής αντιπαράθεσης άνοιξε μετά την ανάρτηση της βουλευτού Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενας Ακρίτα σε σχέση με τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη, με τη δεύτερη να περνά στην αντεπίθεση προαναγγέλλοντας, μέσω ανακοίνωσης του γραφείου του πρωθυπουργού, την κατάθεση μήνυσης και αγωγής εναντίον της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, και με την πρώτη να δηλώνει πως θα ζητήσει η ίδια την άρση της ασυλίας της για να βρεθεί στο δικαστήριο.

Σήμερα το πρωί ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος είναι γνωστός για την τόλμη του ως δημοσιογράφος, για την πληθωρικότητά του και για τον έντονο χαρακτήρα του, αναφέρθηκε στο θέμα.

Ο δημοσιογράφος είναι γνωστό πως χαράξει την δική του πορεία στην ενημέρωση υπερασπιζόμενος πάντα την αλήθεια αλλά και τις προσωπικές του πεποιθήσεις.

Έτσι, σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή Ηappy Day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αναφερόμενος στην υπόθεση Ακρίτα – Γκραμπόφσκι, άσκησε κριτική στην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και είπε το αυτονόητο που λέει όλος ο κόσμος.

«Η Έλενα Ακρίτα έκανε αυτό που δεν κάνουν ούτε οι άνθρωποι στην μαφία, δηλαδή να ενοχλήσουν την οικογένεια, τις γυναίκες και τα παιδιά».

Σχετικές αναρτήσεις

Ο σύντροφος της Ζωζούς Σαπουντζάκη για την κατάσταση της υγείας της – «Είμαστε ένα, είμαστε πάντα μαζί»

News Room G

J2US: Ο Light σε ρόλο… έκπληξη και διπλή αποχώρηση σήμερα

Newsroom

Εκτός εκπομπής η Ελένη Μενεγάκη – Δείτε τι συνέβη

News Room G