magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Westworld: Ο 5ος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα αργήσει πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε

Westworld: Ο 5ος και τελευταίος κύκλος της σειράς θα αργήσει πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε

Η σειρά “φαινόμενο” που αγάπησαν και μίσησαν πολλοί ακυρώνεται πρόωρα από το HBO, με αποτέλεσμα ο πέμπτος και τελευταίος της κύκλος να αργήσει πολύ περισσότερο.

Το άδοξο τέλος του Westworld ανακοινώθηκε λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του 4ου κύκλου της σειράς. Μάλιστα, όπως αναφέρει και το Variety ένας από τους λόγους της ακύρωσης, είναι το υψηλό συνολικό κόστος της παραγωγής, σε συνδυασμό με την πεσμένη τηλεθέαση.

Ο τελευταίος λόγος μάλιστα είναι εκείνος που σχολιάζουν οι περισσότεροι στα social media, αφού όπως αναφέρεται, ο μόνος λόγος που αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μία τέτοια ανακοίνωση είναι για να ανέβουν τα νούμερα τηλεθέασης του τελευταίου επεισοδίου, αλλά και φυσικά να γίνουν “χρυσές” οι συνδρομητικές πλατφόρμες του HBO που έχουν ολόκληρα τα επεισόδια.

Η ανακοίνωση:

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων τεσσάρων σεζόν, η Lisa και ο Jonah έχουν οδηγήσει τους θεατές σε μια οδύσσεια που ξεπερνά τα όρια, ανεβάζοντας τον πήχη με κάθε βήμα. Τους είμαστε τρομερά ευγνώμονες, μαζί με το εξαιρετικά ταλαντούχο καστ, τους παραγωγούς και το συνεργείο, καθώς και όλους τους συνεργάτες μας στις Kilter Films, Bad Robot και Warner Bros. Television. Ήταν συναρπαστικό να τους συνοδεύουμε σε αυτό το ταξίδι.

Ας θυμηθούμε το επικό trailer:

Σχετικές αναρτήσεις

Τιμητική Βράβευση του Ηθοποιού Ηλία Λογοθέτη από το 10ο Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου Αθήνας AIDFF

News Room A

Γιατί όλοι είδαν την πρεμιέρα του “House Of The Dragon” και γιατί δεν έχει τίτλους αρχής; (video)

News Room M

Κωνσταντίνος Χριστοφόρου-Γιώργος Παπαδόπουλος-Θέμης Αδαμαντίδης-ΟΝΕ: Η χειμερινή συνεργασία στο “Notes Live” της Κύπρου!

News Room A