magdasnews.gr
News

3 νεκροί σε νυχτερινή ισραηλινή επιδρομή στη Δυτική Όχθη

Ισραηλινές δυνάμεις σκότωσαν τρεις ύποπτους Παλαιστίνιους μαχητές σε μια νυχτερινή επιχείρηση στην περιοχή της Τζενίν, στο βόρειο τμήμα της κατεχόμενης Δυτικής Όχθης, όπως ανακοίνωσαν αξιωματούχοι σήμερα.

Το παλαιστινιακό υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε τον θάνατο ενός Παλαιστίνιου σε αυτήν τη νέα επιχείρηση των ισραηλινών δυνάμεων, η οποία αυξήθηκε στην κατεχόμενη Δυτική Όχθη μετά την επίθεση της Χαμάς στο ισραηλινό έδαφος στις 7 Οκτωβρίου και την έναρξη του πολέμου στη Γάζα.

“Σε αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην Τζενίν, οι ισραηλινές δυνάμεις συνέλαβαν 14 υπόπτους, σκότωσαν τρεις τρομοκράτες… Οι στρατιώτες εντόπισαν επίσης όπλα και εκρηκτικά που είχαν τοποθετηθεί κάτω από δρόμους για να επιτεθούν σε ισραηλινούς στρατιώτες,” ανέφερε ο ισραηλινός στρατός σε ανακοίνωση.

Οι στρατιώτες ήταν στόχος πυροβολισμών και οι ισραηλινές δυνάμεις απάντησαν από αέρος κατά των εχθρικών μαχητών, πρόσθεσε ο στρατός.

Σύμφωνα με το παλαιστινιακό πρακτορείο Wafa, “Ισραηλινοί μυστικοί πράκτορες πολιόρκησαν δύο κατοικίες στον καταυλισμό” της Τζενίν, κάτι που “προκάλεσε βίαιες αντιπαραθέσεις,” κατά τη διάρκεια των οποίων ένας “πύραυλος” εξαπολύθηκε κατά μίας κατοικίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Το 45.3% των ελλήνων ανδρών καπνίζει σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας!

News Room G

Ουκρανία:2 νεκροί στο Κίεβο, ένας στο Μικολάιφ από ρωσική πυραυλική επίθεση

News Room G

Ο αγώνας του ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ για το περιβάλλον … συνεχίζεται!

News Room G