magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

7 fitness hacks για εργαζόμενες μαμάδες

tips εργαζόμενες μαμάδες

Οι εργαζόμενες μαμάδες συχνά δεν έχουν χρόνο για γυμναστική και η fitness vlogger Andrea Taylor, που είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, έχει μερικά tips για εκείνες.

Πρώτον, γυμναστείτε βάσει χρόνου και επιλέξτε αυτό που ταιριάζει στο πρόγραμμά σας. Καλό είναι να είναι σύντομα προγράμματα.

Επίσης, όσο κάνετε γυμναστική, να είστε αφοσιωμένες κάθε λεπτό και να δίνετε τον καλύτερο σας εαυτό όσο κρατάει (10, 20 ή 30 λεπτά). Και αν είστε πλήρως εκεί, τα 10 λεπτά, θα φανούν 45! Ακόμη μπορείτε να βγείτε για έναν περίπατο με το καροτσάκι και το παιδί πριν την ώρα του ύπνου.

Επιπλέον, να έχετε έτοιμη την τσάντα του γυμναστηρίου γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα προκύψει κάτι και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Οπότε για να μην το χάσετε, ας είναι έτοιμη στο σπίτι ή στο αυτοκίνητο και να μην τρέχετε τελευταία στιγμή.

Παράλληλα, γυμναστείτε όσο τα παιδιά παίζουν. Είναι ο δικός τους χρόνος αλλά και ο δικός σας. Μην τα περιμένετε και κάθεστε, αλλά τρέξτε ή κάντε κάτι για εσάς ενώ είναι καλό και να επενδύσετε σε μερικά βοηθήματα στο σπίτι αν δεν θέλετε να αθληθείτε στο γυμναστήριο ή σε ειδικό χώρο. Γιατί άλλωστε ο χώρος μας μάς φαίνεται πιο οικείος.

Τέλος, έχετε πάντα στον νου σας πως «χαρούμενη μαμά, άρα όλοι χαρούμενοι». Και είναι αποδεκτό οι μαμάδες να έχουν χρόνο για εκείνες γιατί δεν είναι να έχουν στο μυαλό τους μόνο τις δουλειές του σπιτιού και τη δουλειά αλλά είναι σημαντικός και ο χρόνος για εκείνες. Μην νιώθετε ενοχικά και δεν είναι εγωιστικό να έχετε χρόνο για εσάς!

Σχετικές αναρτήσεις

Beauty Tips: 3 Πράγματα Που Δεν Ξεχνάμε Τώρα Με Το Κρύο!

News Room

Πώς θα αντιγράψεις το look της Ελένης Μενεγάκη για βόλτα σε θερινό σινεμά με τρία items

News Room A

Single Life! Τι είναι αυτό που μας «χαλάει» περισσότερο όταν δεν έχουμε σχέση;

News Room