magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

9 styling tips που κάθε κοντή γυναίκα πρέπει να ξέρει

styling tips

Τα tips είναι για να κάνουν τη ζωή μας ευκολότερη και πιο λειτουργική.

Μπορεί οι δίμετρες καλλονές να φορούν υπέρλαμπρες μακριές τουαλέτες, αλλά πόσο κολακευτικό είναι αυτό για τις κοντές γυναίκες;

Αν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία αυτών που δεν γεννήθηκαν με αναλογίες μοντέλου, τότε να σου θυμίσουμε ότι τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια και είναι αρκετές οι γυναίκες,  διάσημες και μη, που το επιβεβαιώνουν χάρη στην ομορφιά και τη γοητεία τους.

Το να βρεις τα σωστά κομμάτια ωστόσο δεν είναι η τελική λύση στο πρόβλημά σου. Η αναλογία είναι το παν όταν πρόκειται να ντυθείς και είσαι μικροκαμωμένη. Ακόμα και αν το να δείχνεις ψηλότερη δεν είναι ο στόχος σου, είναι σημαντικό να συνδυάσεις τα ρούχα σου με το σωστό τρόπο. Τα ρούχα που εξισορροπούν τις αναλογίες σου μπορούν να κάνουν όλη τη διαφορά.

Fashion expert εξηγεί σε βίντεό της τι πρέπει να αποφεύγουν οι γυναίκες που είναι κοντές ώστε να μην τις «φοράει» η επιλογή τους καθώς και τι να προτιμούν ώστε να αναδείξουν τα όμορφα και κολακευτικά χαρακτηριστικά τους.

Σχετικές αναρτήσεις

9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το #6 είναι ο,τι Χειρότερο!

News Room

Στοματικό σεξ: 5 σημαντικά λάθη που κάνεις και τον βγάζουν εκτός εαυτού

News Room

Η λαμπερή Φαίη Σκορδά στην παρουσίαση της collection “JUICY COUTURE S/S 22” για την 29η Εβδομάδα Μόδας στο Ζάππειο Μέγαρο

News Room A