magdasnews.gr
Showbiz

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η απάντηση του στο εξώδικο του Κωνσταντίνου Πλεύρη

«Τον βρίζω και…»

Που βρίσκεται άραγε αυτό το εξώδικο;

Όπως διαβάσαμε στο youweekly, νέα κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Αντρέα Μικρούτσικο και στον Κωνσταντίνο Πλεύρη και αναζητείται ένα… εξώδικο που ο παρουσιαστής υποστηρίζει ότι ακόμα δεν έχει πάρει στα χέρια του, όμως ο δικηγόρος επιμένει ότι το έχει σταλεί…

Σύμφωνα με την  Τζόρτζια Συρίχα, μετά  από χαρακτηρισμούς που έκανε ο Αντρέας Μικρούτσικος στην εκπομπή του ALPHASuper Κατερίνα” για τον Κωνσταντίνο Πλεύρη αποκαλώντας τον “φασίστα”, “χιτλερικό” και άλλα πολλά (δείτε εδώ το συγκεκριμένο βίντεο), ο δικηγόρος αποκάλυψε ότι έστειλε εξώδικο στον παρουσιαστή, ενώ εκείνος με την σειρά του ισχυρίζεται ότι δεν το έχει ακόμα παραλάβει. «Τον βρίζω και τον λέω φασίστα. Δεν έχω πάρει κανένα εξώδικο» είναι η απάντηση του παρουσιαστή στο youweekly.gr.

Το εξώδικο του Κωνσταντίνου Πλεύρη και τι ζητάει από τον Μικρούτσικο

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης όμως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το youweekly μαζί του μας επιβεβαίωσε ότι το εξώδικο στον Αντρέα Μικρούτσικο έχει ήδη σταλεί από το γραφείο του και μεταξύ άλλων είπε:

«Ας υποστηρίζει ότι θέλει ο κ. Μικρούτσικος. Εγώ το έχω στείλει το εξώδικο από το γραφείο μου, εάν δεν το έχει πάρει ακόμα θα το πάρει σύντομα. Μιλάει εναντίον μου δίχως να με καλεί να απαντήσω. Του είπα ότι εάν δεν με καλέσει είναι Μικρούτσικος. Μονολογεί στην εκπομπή και λέει πολλά πράγματα για εμένα χωρίς να μου δίνει το δικαίωμα να του απαντήσω. Ούτε τον ξέρω τον Μικρούτσικο, ούτε και με ξέρει. Με αποκαλεί όμως με διάφορους χαρακτηρισμούς, λέει ότι είμαι χιτλερικός, να πάω στο Νταχάου, του σηκώνεται η τρίχα γιατί χαιρέτησα χιτλερικά, όμως εγώ χαιρέτησα μεταξικά. Μπορεί να λέει ότι θέλει αρκεί να είμαι παρόν. Με το εξώδικο δεν ζητάω τίποτε άλλο από αυτόν, αρκεί να σταματήσει να λέει το όνομά μου, έχω καλύτερα και ωραιότερα πράγματα να κάνω στη ζωή μου από το ασχολούμαι με αυτόν.»

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Κέιτ Μίντλετον: Η πρώτη αντίδραση των Χάρι και Μέγκαν ότι έχει καρκίνο – Πώς και πότε το έμαθαν

Newsroom

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Αυτός είναι ο διάσημος σύζυγός της – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom

Στον κόσμο της η Ελίζαμπεθ Ελέτσι! Δείτε το πρώτο της ποστ μετά το σάλο με την φοροδιαφυγή

News Room G