magdasnews.gr
Showbiz

Aποκαλυπτική συνέντευξη του Στέλιου Παρλιάρου στην εκπομπή Happy Day

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη προς την Χριστιάνα Κοχλατζή στην εκπομπή Happy Day, ο Στέλιος Παρλιάρος αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να τερματίσει την εκπομπή του μετά από 13 χρόνια.

Ο γνωστός pastry chef μίλησε επίσης για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε και το τέλος της φιλίας ανάμεσα στην Μαρία Μπακοδήμου και τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

“Έκανα ένα μεγάλο μαγαζί και εκεί άρχισε η οικονομική καταστροφή. Ξεχρέωσα με πολλή δυσκολία, πολλή δουλειά, με οικονομική βοήθεια από φίλους. Μου έκοψαν το ρεύμα στη δουλειά και έψηνα τα γλυκά στον φούρνο του σπιτιού μου. Τα βλέπω τώρα αυτά και λέω με έκαναν καλύτερο,” ανέφερε ο Στέλιος Παρλιάρος.

Όσον αφορά την παλαιότερη συνεργασία του με τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, εξομολογήθηκε: “Το τηλεοπτικό μου ξεκίνημα ήταν στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Μαρίας Μπακοδήμου. Μετά συνεργάστηκα με τον Αρναούτογλου. Τότε δεν μας βγήκε πολύ η χημεία, τώρα τον συμπαθώ και με συμπαθεί. Κάναμε πολύ παρέα με τον Φώτη και την Μαρία. Δεν είναι πλέον φίλοι. Δεν μπορώ να τους τα βρω, είναι πολύ προσωπικό τους θέμα.”

Τέλος, αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να τερματίσει την τηλεοπτική του καριέρα, λέγοντας: “Μετά από 13 χρόνια σταμάτησα την καριέρα μου στην τηλεόραση. Αποφάσισα να μη συνεχίσω γιατί μετά από τόσα χρόνια ήθελα να έχω μια ωραία αισθητική στην εκπομπή, με χορηγούς που επέλεγα εγώ. Άρχισε να γίνεται σούπερ μάρκετ.”

Σχετικές αναρτήσεις

Ιωάννα Τούνη: Σοκάρουν οι φωτογραφίες με μαυρισμένο μάτι και αίματα στην μύτη

News Room G

Δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ είναι έγκυος και μας το αποκάλυψε σήμερα – Δείτε ποια είναι

Newsroom

Αθηνά Οικονομάκου – Φίλιππος Μιχόπουλος: Το κοινό ταξίδι στο Ντουμπάι τον χειμώνα μετά τις πρώτες φήμες χωρισμού

News Room M