magdasnews.gr
News

Ο Νετανιάχου ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής έρευνας για τη “καταστροφή” που προκάλεσε τον θάνατο 21 ισραηλινών εφέδρων.

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ, Μπενιαμίν Νετανιάχου, ανακοίνωσε την έναρξη στρατιωτικής έρευνας μετά τη “καταστροφή” που προκλήθηκε από τον θάνατο 21 ισραηλινών εφέδρων κατά τη διάρκεια μιας επίθεσης της Χαμάς στη Λωρίδα της Γάζας.

Ο πρωθυπουργός δήλωσε ότι οι ισραηλινές δυνάμεις ξεκίνησαν έρευνα για την καταστροφή και ότι πρέπει να αντλήσουν όλα τα διδάγματα για να διαφυλάξουν τη ζωή των μαχητών τους. Περιγράφοντας την ημέρα ως μία από τις δυσκολότερες από την έναρξη του πολέμου, εξέφρασε την ανάγκη για αντιμετώπιση της κατάστασης.

Συνολικά, 24 ισραηλινοί στρατιώτες σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια επιθέσεων στη Λωρίδα της Γάζας. Οι στρατιώτες σκοτώθηκαν από έκρηξη που προκλήθηκε όταν δύο κτίρια στα οποία είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά καταρρέυσαν μετά από αντιαρματικές ρουκέτες της Χαμάς. Επιπλέον, τρεις στρατιώτες σκοτώθηκαν σε άλλη επίθεση στον νότιο τομέα της Λωρίδας της Γάζας.

Ο Νετανιάχου υπογράμμισε τη σημασία της συνεχούς αντίστασης, ενώ ο υπουργός Άμυνας, Γιοάβ Γκάλαντ, δήλωσε ότι ο πόλεμος θα καθορίσει το μέλλον του Ισραήλ για τις επόμενες δεκαετίες.

Σχετικές αναρτήσεις

Ουκρανικά drones έπληξαν Ρωσσικό διυλιστήριο – η απάντηση της Μόσχας

News Room G

Σάλος στην Αλβανία: Ο Έντι Ράμα έσπρωξε γυναίκα δημοσιογράφο μπροστά στις κάμερες

News Room G

Εντοπίστηκε νεκρός 26χρονος στο Μικρολίμανο – Είχε εξαφανιστεί απο την Παρασκευή

News Room G