magdasnews.gr
Night life

Μεγάλη συναυλία του ΚΚΕ στην Καισαριανή: Με την Μαρία Φαραντούρη και την Φωτεινή Βελεσιώτου

ΚΚΕ

Το Σάββατο 6 Απρίλη στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ το ΚΚΕ ανοίγει τις εκδηλώσεις τιμής για τα 80 χρόνια από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών την Πρωτομαγιά του 1944

Με μια επιβλητική συναυλία, το ΚΚΕ ξεκινά τις εκδηλώσεις για τα 80 χρόνια από την εκτέλεση των 200 κομμουνιστών στο Σκοπευτήριο της Καισαριανής στις 1η Μαΐου 1944. Αυτή η στιγμή είναι συμβολική, καθώς αντιπροσωπεύει τη νίκη τους ενάντια στον εαυτό τους και την κατάκτηση του μεγάλου παιχνιδιού για τον άνθρωπο.

Το Σάββατο, 6 Απριλίου, στις 19:00, στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ στην Καισαριανή, η Μαρία Φαραντούρη και η Φωτεινή Βελεσιώτου θα ενώσουν τις φωνές τους σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο απρόβλεπτες συνθέσεις. Ο Γενικός Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, θα μιλήσει επίσης στην εκδήλωση. Η είσοδος θα επιτρέπεται μόνο με προσκλήσεις που διατίθενται από τις Οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στην Αττική.

Δύο σπουδαίες φωνές συναντιούνται για πρώτη φορά σε ένα ταξίδι μέσα από ό,τι αγαπούν. Πέρα από τα δικά τους τραγούδια, θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό μείγμα έντεχνου και λαϊκού τραγουδιού, με την παρέα εξαιρετικών μουσικών. Η Μαρία Φαραντούρη συνεχίζει να δημιουργεί και να συνεργάζεται με μεγάλους Έλληνες συνθέτες, ενώ η Φωτεινή Βελεσιώτου με την μοναδική της φωνή και ερμηνεία έχει κερδίσει την αγάπη του κοινού.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας στο Μπαράκι της Διδότου – Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

News Room A

Γιώργος Μάης: Μοναδικές στιγμές από το live tour του σε Ελλάδα και Κύπρο

News Room M

Δύο μουσικά events από 12 ευρώ για την Παρασκευή

Newsroom