magdasnews.gr
Night life

Καθαρά Δευτέρα και θες να βγεις; 3 προτάσεις για να απολαύσεις μουσική

μουσική

Η μουσική είναι η καλύτερη παρέα και εμείς βρήκαμε πέντε προτάσεις για την Καθαρά Δευτέρα.

«Θανάσης Αλευράς: 40 + ξαναΒΓΑΙΝΩ!» στο VOX

Ο πολυτάλαντος Θανάσης Αλευράς παρουσιάζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, το παράξενο, αυτοβιογραφικό, εσώψυχο και τόσο αγαπημένο μουσικοσατυρικό πρόγραμμά του στο VOX. Μια παράσταση που αγαπήθηκε πολύ από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε (Νοέμβριος του 2022), κέρδισε σπουδαίες κριτικές και έγινε sold out επί 3 μήνες!

Πληροφορίες ΕΔΩ

Ο Τάκης Ζαχαράτος «από κοντά» στο Vergina Theatro

Ο Τάκης Ζαχαράτος μας καλεί να ονειρευτούμε, να γελάσουμε, να διασκεδάσουμε, να τραγουδήσουμε και να ταξιδέψουμε μαζί του, μέσα από τα ευτράπελα της τηλεόρασης, της πολιτικής και της κοινωνικής μας ζωής. Σε ένα ταξίδι με βάρκα την ελπίδα και συνεπιβάτες τον Στέφανο Κασσελάκη που ανακρίνεται από τον Νίκο Χατζηνικολάου για το πώς γυμνάζεται με τον Τάιλερ, πόσα καράβια έχει στη στεριά, πόσα στους ωκεανούς και πόσα στα ναυπηγεία. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου κάνει πάρτι για τη διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τη Μαρέβα παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και η Dr. Θρήνου μας παρουσιάζει το νέο λέιζερ που σε στέλνει μια ώρα αρχύτερα.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Τάνια Τσανακλίδου στο θέατρο Άλσος

Η Τάνια Τσανακλίδου επέστρεψε στο θέατρο Άλσος με την νέα της παράσταση που έφτιαξε η ίδια
με κέφι και αγάπη. Η Τάνια φέρνοντας μαζί τους θησαυρούς της δισκογραφίας της, την απαράμιλλη ερμηνεία της, την γενναιόδωρη σκηνική παρουσία και το μοναδικό ταπεραμέντο της μοιράζεται τη σκηνή του Άλσους με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, Κώστα Νικολόπουλο, Βασίλη Παναγιωτόπουλο, Νίκο Παπαϊωάννου και Παναγιώτη Τσεβά. Όλη αυτή η συναρπαστική ομάδα υπόσχεται ένα εξωστρεφές πρόγραμμα, με χρώμα, διάθεση αφύπνισης και εμβληματικά τραγούδια που αγαπάμε αλλά δεν λέγονται συχνά και δεν τα περιμένουμε.

Πληροφορίες ΕΔΩ

Σχετικές αναρτήσεις

Music Escapades στο Ίδρυμα Νιάρχος-Larry Gus

News Room M

Το Δειπνοσοφιστήριον γιόρτασε μια πορεία 25 ετών στον χώρο της υψηλής Γαστρονομίας.

News Room M

Αυτά είναι τα σχήματα στα μπουζούκια που κλείνουν λόγω κορωνοϊού

News Room A