magdasnews.gr
News

Ο σκοπός απαντά γιατί δεν βγήκε από το φυλάκιο την ώρα που ο 39χρονος έσφαζε την Κυριακή έξω από το αστυνομικό τμήμα

Σοκαρισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο τις λεπτομέρειες από τη νέα γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους, όπου μια 28χρονη γυναίκα μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύντροφό της και μάλιστα έξω από το αστυνομικό τμήμα, όπου είχε καταφύγει για να ζητήσει βοήθεια και προστασία.

O 39χρονος είχε στήσει καρτέρι θανάτου στην 28χρονη, την οποία ακολούθησε, από το σπίτι της στο αστυνομικό τμήμα, και όταν την είδε να βγαίνει, την δολοφόνησε.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά.

Ένα ερώτημα που έχει τεθεί είναι γιατί ο αστυνομικός σκοπός του ΑΤ Αγίων Αναργύρων δεν αντέδρασε άμεσα όταν ο 39χρονος της επιτέθηκε, την ακινητοποίησε και την σκότωσε με πολλαπλές μαχαιριές προκειμένου να την προστατεύσει;

Η Σταματία Μάρκου, δικηγόρος του φρουρού, μίλησε στο Live News.

«Είναι συγκλονισμένος. Αυτό μου μετέφερε είναι πως όλα έγιναν σε κλάσματα δευτερολέπτου. Αυτό που έκανε είναι να αφοπλίσει τον δράστη καθώς είχε την διάθεση να τραυματίσει και άλλους. Μπροστά του αυτοτραυματίστηκε. Το σημείο που επιτέθηκε ο δράστης δεν είχε οπτική επαφή με το σημείο που επιτέθηκε ο δράστης. Ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι ένας έντιμος άνθρωπος. Ανεξαρτήτως της καταδίκης του, ο ίδιος δεν τα είχε δεχτεί ποτέ. Δεν αντιλήφθηκε αυτό που έγινε. Ποια είναι η δουλειά του; Να ελέγχει τον κάθε περαστικό; Της επιτέθηκε πισώπλατα. Ο εντολέας μου έβλεπε το πρόσωπο της κοπέλας».

Σχετικές αναρτήσεις

Ελίζα Βόζεμπεργκ: Επιτομή λαϊκισμού και παραπληροφόρησης το ψήφισμα για το κράτος δικαίου στην Ελλάδα

News Room G

Δείτε πότε ξεκινούν οι εργασίες για την ανέγερση του Μουσείου Ολοκαυτώματος στην Θεσσαλονίκη

News Room G

Θρήνος στην Κρήτη για τον Μανώλη: Έσκασε στα χέρια του ναυτική φωτοβολίδα!

Newsroom