magdasnews.gr
Ζωή

Ωμή παραδοχή Έλον Μασκ: «Παίρνω κεταμίνη» – Γιατί δεν σκοπεύει να το σταματήσει

Έλον Μασκ

O Έλον Μασκ παραδέχτηκε δημοσίως πως κάνει χρήση συνταγογραφούμενης κεταμίνης

Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο, αυτό είναι προς το συμφέρον και το όφελος των επενδυτών της Tesla και των άλλων εταιρειών που διευθύνει.

Όπως χαρακτηριστικά είπε σε μία από τις εκκεντρικές δηλώσεις του που θα συζητηθούν, «ανακουφίζομαι από την ουσία, όταν διανύω περιόδους με υποτονική διάθεση».

Για τη Wall Street, «αυτό που έχει σημασία είναι η αποτελεσματικότητα και η ολοκλήρωση των εκρεμμοτήτων», δήλωσε ο Μασκ σε συνέντευξή του με τον πρώην παρουσιαστή του CNNi, Ντον Λέμον, που μεταδόθηκε τη Δευτέρα στο YouTube.

«Από τη σκοπιά των επενδυτών, αν υπάρχει κάτι που παίρνω εγώ και μου κάνει καλό, βοηθά να είμαι παραγωγικός, τότε θα πρέπει να συνεχίσω να το λαμβάνω», υπογράμμισε αναφερόμενος στην επιτυχία της Tesla.

Πάντως δήλωσε ότι είναι «σχεδόν πάντα» νηφάλιος κατά τη διάρκεια των αναρτήσεών του στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης «X».

«Υπάρχουν φορές που έχω ένα είδος… αρνητικής χημικής κατάστασης στον εγκέφαλό μου, όπως η κατάθλιψη υποθέτω, ή η κατάθλιψη που δεν συνδέεται με κάποια αρνητική είδηση, και η κεταμίνη είναι χρήσιμη για να βγει κανείς από αυτό το αρνητικό πλαίσιο του μυαλού», δήλωσε ο δισεκατομμυριούχος διευθύνοντας σύμβουλος της Tesla.

Μεταξύ άλλων, ο Μασκ είπε ότι δεν πίνει και δεν «ξέρω πώς είναι να καπνίζεις χόρτο», ενώ δεν διευκρίνισε αν μιλούσε για κεταμίνη ή για άλλη ουσία όταν είπε ότι είναι «σχεδόν πάντα» νηφάλιος, όταν κάνει αναρτήσεις αργά το βράδυ.

Ο Μασκ αρνήθηκε ότι κάνει υπερβολική χρήση της κεταμίνης, λέγοντας: «Αν χρησιμοποιείς πολύ κεταμίνη, δεν μπορείς πραγματικά να κάνεις δουλειά. Έχω πολλή δουλειά, συνήθως εργάζομαι 16ωρα… οπότε δεν μπορώ να βρίσκομαι σε μια κατάσταση που να μην είμαι διανοητικά οξύς για μεγάλο χρονικό διάστημα».

Σχετικές αναρτήσεις

Τρομερό: Πώς τo DNA βοήθησε στην εξιχνίαση υπόθεσης κακοποίησης κουταβιών στα Μέγαρα

Newsroom

Ιδρυτική Βραδιά Λέσχης The Lions Club Athens Kallimarmaro

News Room G

Απόκοσμες εικόνες: Ο ουρανός της Ελβετίας καλύφθηκε από ένα πέπλο άμμου από τη Σαχάρα!

Newsroom