magdasnews.gr
Ζωή

Σοκ: Πέθανε ξαφνικά ο 42χρονος σύντροφoς της τενίστριας Αρίνα Σαμπαλένκα!

Αρίνα Σαμπαλένκα

Βαρύ πένθος για το Νο2 του κόσμου στο τένις γυναικών, Αρίνα Σαμπαλένκα, μετά τον θάνατο του συντρόφου της.

Ο Κονσταντίν Κολτσόφ, πρώην παίκτης χόκεϊ επί πάγου και σύντροφος της Αρίνα Σαμπαλένκα, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 42 ετών τα ξημερώματα της Τρίτης 19/3. Την είδηση του θανάτου του επιβεβαίωσε ο ρωσικός σύλλογος Salavat Yulaev.

«Με μεγάλη μας λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο προπονητής της Salavat Yulaev, Κονσταντίν Κολτσόφ πέθανε» ανέφερε η ανακοίνωση της ομάδας που εδρεύει την πόλη Ούφα της Ρωσίας.

«Ήταν ένα δυνατός και χαρούμενος άνθρωπος, τον αγαπούσαν και τον σεβόντουσαν οι παίχτες, οι συνάδελφοι και οι οπαδοί. Ο Κονσταντίν Εβγκενίεβιτς έγραψε ιστορία με τον σύλλογο. Ας αναπαυτεί εν ειρήνη» καταλήγει η ανακοίνωση για τον 42χρονο.

Ο Κολτσόφ βρισκόταν μαζί με τη Σαμπαλένκα στο Μαϊάμι της Φλόριντα, καθώς η Λευκορωσίδα τενίστρια θα αγωνιζόταν στο Miami Open. Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά. Ο Κολτσόφ, ο οποίος έχει παίξει στο NHL και ήταν διεθνής σε δυο ολυμπιάδες με την εθνική ομάδα της Λευκορωσίας, ήταν ζευγάρι με την Σαμπαλένκα από το καλοκαίρι του 2021.

Η σχέση της Σαμπαλένκα με τον Κολτσόφ είχε ξεκινήσει τον Ιούνιο του 2021 με το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις να αναρτά συχνά κοινές τους φωτογραφίες εκφράζοντας την αγάπη της.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο πρόεδρος της Π.Ε.Π.Ι.Ε.Θ-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης παρεβρέθηκε στην Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Αναβύσσου (ΣΤΕΑΝ) στην τελετή αποφοίτησης.

News Room G

Πράσινη Τέντα: Το εστιατόριο-καφέ με την απόλυτη θέα στο Λυκαβηττό

News Room G

Μην κάνεις σενάρια! Κάνε εγγυημένα ασφαλείς αγορές ξεκινώντας από το BestPrice.gr

News Room M