magdasnews.gr
News

Προφυλακιστέος ο 35χρονος youtuber μετά από πέντε ώρες απολογίας

HAYATE

Η απολογία του 35χρονου YouTuber, ο οποίος εμφανίζεται να κακοποιεί ΑμεΑ σε ζωντανή μετάδοση στα social media, διήρκησε πέντε ώρες.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος φέρεται να δήλωσε μετανιωμένος για τα βίντεο της ντροπής, απέτυχε να πείσει με τους ισχυρισμούς του, με αποτέλεσμα η ανακρίτρια και ο εισαγγελέας να του «δείξουν» το δρόμο για τη φυλακή.

Ο 35χρονος συνελήφθη στις 6 Φεβρουαρίου κατά τη διάρκεια μιας ζωντανής μετάδοσης και κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για κατηγορίες εμπορίας ανθρώπων κατ’ επάγγελμα και κατά συρροή, καθώς και για σωματική βλάβη σε βάρος αδύναμων ατόμων. Στην απολογία του, φαίνεται πως παραδέχτηκε πως γνώριζε τις αναπηρίες των ατόμων που εμφανίζονταν στα βίντεο του, αλλά αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι τα εκμεταλλεύτηκε. Ισχυρίστηκε πως η συμμετοχή τους στα βίντεο του ήταν αμοιβαία ωφέλιμη, καθώς αποκόμιζαν οικονομικό όφελος και αναγνωρισιμότητα.

Επιπλέον, ο 35χρονος αρνήθηκε με σταθερότητα την κατηγορία ότι χρησιμοποίησε ανήλικα άτομα στα βίντεό του.

Δύο άτομα που συμμετείχαν στα live stream βίντεο του 35χρονου κατέθεσαν ως μάρτυρες, επικυρώνοντας τις θέσεις του.

Σύμφωνα με τους νέους συνηγόρους του, η ανακρίτρια απέρριψε τη δυνατότητα εξέτασης ΑμεΑ θυμάτων του YouTuber, καθώς απαιτείται η παρουσία ψυχολόγου

Σχετικές αναρτήσεις

Νέα σχολικά κτίρια για ΑμεΑ ζητούν γονείς μαθητών των ΕΕΕΕΚ της Θεσσαλονίκης

News Room G

Ανανεωμένος ο Πάνος Καμμένος: Ποζάρει με τη σύζυγό του στo Instagram

Newsroom

Δήλωση Νίκου Ανδρουλάκη, Προέδρου ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής για τη συμπλήρωση 30 ετών από τον θάνατο της Μελίνας Μερκούρη

News Room G