magdasnews.gr
News

Ο Κίλιαν Εμπαμπέ στην Ρεάλ Μαδρίτης

ΚΥΛΙΑΝ ΕΜΠΑΜΠΕ

Οι φήμες γίνονται ολοένα και πιο δυνατές σχετικά με το μέλλον του Κιλιάν Εμπαπέ, καθώς φαίνεται ότι ετοιμάζεται να αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν για να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης. Σύμφωνα με τη Le Parissien, ο Γάλλος επιθετικός δεν έχει ακόμα υπογράψει το νέο συμβόλαιό του με την PSG και φαίνεται ότι η μετακίνησή του στη Μαδρίτη είναι αναπόφευκτη.

Οι διαπραγματεύσεις στην ισπανική πρωτεύουσα είναι σε εξέλιξη, με την αισιοδοξία να κυριαρχεί. Σύμφωνα με την εν λόγω γαλλική εφημερίδα, ο 25χρονος Εμπαπέ έχει αποφασίσει να ενταχθεί στη Ρεάλ Μαδρίτης ως ελεύθερος παίκτης μετά το πέρας της τρέχουσας σεζόν.

Αν και η ανακοίνωση δεν αναμένεται πριν τα προημιτελικά του Champions League με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ, οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο Εμπαπέ έχει καταλήξει στην απόφασή του. Το διοικητικό συμβούλιο της PSG δεν είναι αισιόδοξο και φαίνεται ότι πρέπει να εξετάσει εναλλακτικές λύσεις για την επόμενη μεταγραφική περίοδο. Το τέλος μιας εποχής για τον γαλλικό σύλλογο φαίνεται να πλησιάζει, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης προετοιμάζεται για την άφιξη του σπουδαίου ποδοσφαιριστή.

Σχετικές αναρτήσεις

Πιερρακάκης: Γνωστά πανεπιστήμια του εξωτερικού συζητούν την ίδρυση παραρτημάτων τους στην Ελλάδα

News Room G

Αύξηση της τουριστικής κίνησης κατά 17,3% το 2023 για την Ελλάδα! 32 εκατομμύρια έως τον Νοέμβριο.

News Room G

Ο πρόεδρος της Π.E.P.I.E.U-PUPYC, Cpt. Γιώργος Βάλλης σε συνέντευξη του στην εκπομπή ‘’ΑΛΗΘΕΙΕΣ με την Ζίνα’’

News Room G