magdasnews.gr
News

Συνάντηση της Δόμνας Μιχαηλίδου με αντιπροσωπία της ΕΣΕΕ για την Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας και προγράμματα κατάρτισης

Στο πλαίσιο της συνέχισης του διαλόγου με τους κοινωνικούς εταίρους, η υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης, Δόμνα Μιχαηλίδου, φιλοξένησε στο γραφείο της το προεδρείο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ).

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν εκτενώς θέματα όπως η ψηφιακή κάρτα εργασίας και η υλοποίηση προγραμμάτων κατάρτισης. Επιπλέον, επικεντρώθηκε στο ζήτημα της αύξησης του κατώτατου μισθού, το οποίο αναμένεται να συμβάλει πρακτικά στην ενίσχυση των εργαζομένων και, κατ’ επέκταση, στον τομέα του εμπορίου, προωθώντας την αγοραστική δύναμη του καταναλωτή.

Επίσης, συζητήθηκαν οι παρεμβάσεις που σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με στόχο την ενίσχυση των εμπορικών επιχειρήσεων και το όφελος των εργαζομένων σε αυτές.

Μετά τη συνάντηση, η υπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συνάντηση με το προεδρείο της ΕΣΕΕ, κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήσαμε τα θέματα που απασχολούν τον εμπορικό κόσμο. Ακούσαμε προσεκτικά τις θέσεις και τις προτάσεις της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Στόχος μας είναι να υποστηρίξουμε πρακτικά τον εμπορικό κόσμο και τη μικρομεσαία επιχειρηματικότητα, που αποτελεί τον πυρήνα της ελληνικής οικονομίας και της απασχόλησης, προκειμένου να επιτύχουν περαιτέρω ανάπτυξη προς όφελος των εργαζομένων και της εθνικής οικονομίας».

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο 55χρονος μαχαιρώνει τον μάγειρα στη Θεσσαλονίκη για το κοντοσούβλι

Newsroom

Νίκος Ανδρουλάκης: «Μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν θα έλεγε επί δυόμισι χρόνια ότι η αγορά αυτορυθμίζεται ως ακραίος οπαδός του νεοφιλελευθερισμού, όπως ο κ. Μητσοτάκης»

News Room G

Σήμερα στις 12:00 η μεγάλη πορεία κατά των ιδιωτικών Πανεπιστημίων στα Προπύλαια

News Room G