magdasnews.gr
Ζωή

Το επικό post της ΕΛΑΣ με Μαρίνα Σάττι, μετά τον «Σκορπιό»!

Το επικό post της ΕΛΑΣ με Μαρίνα Σάττι, μετά τον «Σκορπιό»

Με ένα έξυπνο post που έχει άρωμα… Eurovision και στο οποίο πρωταγωνιστεί η Μαρίνα Σάττι, η Ελληνική Αστυνομία στέλνει μήνυμα και εύχεται «καλή επιστροφή» στους εκδρομείς του τριημέρου.

Σε αυτό, διακρίνεται η τραγουδίστρια σε ένα στιγμιότυπο από το βίντεο κλιπ «Ζάρι», η οποία κρατάει πλακάτ με το μήνυμα: «Μη χρησιμοποιείτε άσκοπα τη Λ.Ε.Α.», ενώ την ανάρτηση συνοδεύει η ευχή για «καλή επιστροφή» στους ταξιδιώτες του τριημέρου.

Επίσης, πριν από μερικές ημέρες, η ΕΛΑΣ στον λογαριασμό της στο twitter θέλησε να προωθήσει τα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την επικράτεια κατά την περίοδο εορτασμού των Αποκριών και της Καθαράς Δευτέρας και επέλεξα ατάκα από τον Scorpio. «Θέλεις κάπου να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό; Το τιμόνι ΔΕΝ είναι για σένα» ΠΑΜ. Μάθε το γιατί», έγραψαν.

Η ξένη προφορά που συνοδεύει την παραπάνω φράση, μαζί με το «μπαμ» που ακολουθεί, δημιουργούν ένα ακόμα πιο επικό αποτέλεσμα στα βίντεο που έχει φτιάξει η ομάδα του Scorpios. Στη συνέχεια του βίντεο γνωρίζουμε τις… Αbsolut, Gordon’s και Martini που διαθέτει το μαγαζί και επιστρατεύονται για τη διαφήμιση.

@scorpiosmusicbarathens Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls ♬ original sound – ScorpiosMusicbarAthens

Σχετικές αναρτήσεις

Beckham στο Netflix: Αθλητικό ντοκιμαντέρ ή αθλητικό reality;

News Room G

Η θαρραλέα Κέιτ ανακοίνωσε ότι έχει καρκίνο: Η συγκλονιστική εξομολόγηση και οι 65 ημέρες του θρίλερ με την υγεία της

Newsroom

Ο Ημιμαραθώνιος Αθήνας μέσα από φωτογραφίες – Συμμετείχαν Ράπτη και Βλάχος, ποιοι άλλοι έτρεξαν

Newsroom